نحوه فریز کردن قارچ

نحوه فریز کردن قارچ

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان نحوه فریز کردن قارچ در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

قارچ یکی از مواد غذایی است که سرشار از مواد مغذی است . و این ماده غذایی بسیار ارزشمند است .

حال اگر قارچ را چند روزی در یخچال نگهداری کنید مطمئنن سیاه شده و دیگر قابل استفاده نخواهد بود .

و اگر به صورت خام نیز آن را فریز کنید باز هم سیاه می شود .

در این مطلب نحوه فریز صحیح را به شما ارائه می دهیم .

مراحل فریز قارچ :

در مرحله اول قارچ را شسته و خرد کنید .

حالا در قابلمه ریخته و بگذارید بجوشد .

قارچ ها را در آب جوش می ریزیم و تا ۱۰ دئقیقه می گذاریم تا بجوشد .

بعد از ده دقیقه از آب جوش خارج کرده و به آن آب سرد بریزید تا دچار شوک شود .

حالا آن را در آب کش می ریزید و می گذارید تا آب آن برود .

در مرحله آخر می توانید آن را در بسته ها و اندازه های مختلف درآورده و در فریز خود نگهداری کنید .

با این روش قارچ شما به هیچ عنوان سیاه و خراب نخواهد شد و

می توانید در هر زمان از آن استفاده کنید .

نحوه نگهداری صحیح از قارچ در فریزر

نحوه فریز کردن قارچ

نحوه فریز کردن قارچ

این مطلب از دسته خانه داری سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.