نحوه فریز کردن قارچ
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان نحوه فریز کردن قارچ در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
قارچ یکی از مواد غذایی است که سرشار از مواد مغذی است . و این ماده غذایی بسیار ارزشمند است .
حال اگر قارچ را چند روزی در یخچال نگهداری کنید مطمئنن سیاه شده و دیگر قابل استفاده نخواهد بود .
و اگر به صورت خام نیز آن را فریز کنید باز هم سیاه می شود .
در این مطلب نحوه فریز صحیح را به شما ارائه می دهیم .
مراحل فریز قارچ :
در مرحله اول قارچ را شسته و خرد کنید .
حالا در قابلمه ریخته و بگذارید بجوشد .
قارچ ها را در آب جوش می ریزیم و تا ۱۰ دئقیقه می گذاریم تا بجوشد .
بعد از ده دقیقه از آب جوش خارج کرده و به آن آب سرد بریزید تا دچار شوک شود .
حالا آن را در آب کش می ریزید و می گذارید تا آب آن برود .
در مرحله آخر می توانید آن را در بسته ها و اندازه های مختلف درآورده و در فریز خود نگهداری کنید .
با این روش قارچ شما به هیچ عنوان سیاه و خراب نخواهد شد و
می توانید در هر زمان از آن استفاده کنید .
نحوه نگهداری صحیح از قارچ در فریزر
نحوه فریز کردن قارچ
این مطلب از دسته خانه داری سایت برای شما گردآوری شده است .