نحوه خشک کردن سیر تازه
در ادامه این مطلب از مجله خبری فارسی ها با آموزش نحوه خشک کردن سیر تازه در خدمت شما کاربران گرامی و محترم هستیم .
امروز برای شما چند روش کاربردی و بسیار راحت برای خشک کردن سیر تازه را نوشته ایم .
نحوه خشک کردن سیر تازه
شما می توانید بسته با زمان ، موقعیت و امکاناتی که در اختیار دارید از یکی از آنها استفاده کنید .
خشک کردن سیر تازه به روش سنتی
ساده ترین روش خشک کردن سیر تازه این است که ابتدا سیر را پوست کنده و حلقه حلقه کنید .
سپس ورقه های سیر را بر روی یک پارچه تمیز نخی پهن کرده و در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شوند .
خشک کردن سیر تازه در داخل خانه
این روش در مواقعی کاربرد دارد که هوا ابری است یا به علت آلودگی هوا ، امکان قرار دادن سیرها مقابل نور خورشید وجود ندارد .
در این روش کافی است سیرها را در داخل یک سینی بزرگ روحی یا آلومینیومی پهن کنید سپس بر روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا خشک شوند .
خشک کردن سیر تازه به کمک فر یا خشک کن
سریع ترین روش برای خشک کردن سیر ، قرار دادن آن در فر می باشد .
کافی است سیرهای خشک شده یا ورقه شده را در داخل سینی مخصوص فر یا یک توری مناسب پهن کنید .
سپس آن را به مدت ۱٫۵ تا ۲ ساعت در داخل فر با دمای ۱۱۰ درجه سانتی گراد قرار دهید .
بهتر است که مدام سیرها را چک کنید .
یکی از سیرها را بردارید اگر خشک شده بود یعنی آماده است .
همچنین می توانید برای خشک کردن سیرها از مایکروفر و خشک کن نیز استفاده کنید .
این مطلب از بخش نگهداری مواد غذایی برای شما گردآوری شده است .
خوب بدنیست