مصرف این میوه خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

مصرف این میوه خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

ترکیبات طبیعی موجود در سیب موجب تقویت عملکرد مغز می شود و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد. به گزارش روزنامه دیلی میل، نتایج یک پژوهش جدید نشان داده غلظت زیاد ترکیبات موجود در سیب و گیاهان دیگر که به عنوان مواد غذایی گیاهی شناخته می شوند، در فرایندی به نام «عصب زایی» باعث ایجاد سلول های عصبی می شوند.

Consumption of this fruit reduces the risk of Alzheimer's disease

نورون ها، سلول های بسیار تحریک پذیری هستند که اطلاعات را از طریق سیگنال های الکتریکی به قسمت های مختلف بدن منتقل و توانایی یادگیری و حافظه انسان را تقویت می کنند.

پیشنهاد می کنیم مقاله “خوردن دانه سیب خطر مرگ را در پی دارد” را نیز مطالعه بفرمایید

بر اساس نتایج این تحقیق، آب سیب به طور قابل توجهی در عصب زایی نقش ندارد که حاکی از این است که خوردن کل سیب مفید است و نه فقط نوشیدن یک لیوان آب سیب. این مطالعه نشان داد که پوست و گوشت سیب حاوی ترکیبات مفیدی برای مغز و اعصاب است.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.