ماده اصلی سس کچاپ چیست

ماده اصلی سس کچاپ چیست

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان ماده اصلی سس کچاپ چیست در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

یکی از سس هایی که همیشه مورد استفاده قرار می گیرد و تمامی افراده آن علاقه مند هستند سس کچاپ است .

این سس از گوجه فرنگی رسیده گرفته می شود .

مواد اصلی این سس خومزه و پرطرفدار گوجه فرنگی ، دارچین ، شکر ، رکه ، نمک می باشد .

البته بعضی از آنها دارای کرفس ، پیاز و ادویه های دیگر هم هست .

این سس ابتدا به این طریق آماده نمی شده است .

ابتدا این سس از قارچ و ماهی درست می شده است .

این مواد را داخل آب نمک می گذاشتند و ادویه آن را طعم دار می کردند .

حتی در این نوع سس ، صدف ، گردو ، خرچنگ و لوبیای قرمز و خیار و لیمو هم بوده است .

در قرن ۱۹ هر سسی که از سرکه درست می شد را سس کچاپ می نامیدند .

این سس تا سال ۱۹۱۳ با استفاده از قارچ تهیه می شد اما بعد از آن از گوجه فرنگی رسیده استفاده شد .

اولین فردی که این سس کچاپ امروزی را تهیه کرده است فردی به نام هینز بوده است .

این سس در سال ۱۸۷۶ تولید شده است .

در آن زمان موادی به نام بنزوات سدیم را برای نگهداری طولانی مدت آن استفاده می کردند .

این سس ها ابندا در بطری های شیشه ای به بازار عرضه می شده است .

البته از رنگ های خوراکی هک برای این سس نیز استفاده می شده است .

اما از سال ۲۰۰۰ این سس در بطری های پلاستیکی به بازار عرضه می شده است .

این واژه اولین بار در انگلستان مطرح شده است .

و باور بر این بود که  فردی که این نام را برگزیده است از واژه چینی بهره برده است .

البته در این زمینه بحث فراوان است .

بعدها دلایلی مطرح شد که این موضوع را کلا رد کرد و مشخص شد که این واژه از چین برگرفته نشده است .

ماده اصلی سس کچاپ چیست

ماده اصلی سس کچاپ چیست

این مطلب از دسته سرگرمی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.