طرز تهیه کیک وانیلی خوش پخت و خوش طعم

طرز تهیه کیک وانیلی خوش پخت و خوش طعم

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه کیک وانیلی خوش پخت و خوش طعم” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کیک

آرد – ۲ پیمانه
شکر -یک پیمانه
شیر- یک پیمانه
وانیل – یک دوم قاشق چای‌خوری
روغن مایع – دوسوم پیمانه
تخم مرغ – ۴ عدد
بیکینگ پودر- ۲ قاشق مرباخوری

۱- ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

۲- سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد و سفید رنگ شود تا از ظرف نریزد، بعد آن را در یخچال بگذارید.

۳- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

زرده ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید رنگ و کش دار شود.

۴- آرام آرام به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

۵- در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و دو بار آن‌ها را الک کنید، بعد آن را به مخلوط زرده اضافه کنید.

۶- در آخر سفیده را هم به مواد اضافه کنید.

۷- مواد را به حالت دورانی هم بزنید.

توجه کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

۸- مایه کیک را داخل قالب مد نظرتان که چرب کرده اید بریزید و آن را در فر به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.

۹- بعد از آن‌که کیک آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید.

۱۰-می توانید به دلخواه برای تزیین بعد از آن‌که کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید.

۱۱- روی یک لایه را با خامه بپوشانید، بعد لایه دیگر را روی آن قرار دهید

و آن را هم با خامه بپوشانید.

۱۲- همچنین کیک را با میوه دلخواه، تکه های شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.