طرز تهیه شیرینی رول دارچینی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیرینی رول دارچینی خوشمزه و مجلسی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه شیرینی رول دارچینی خوشمزه و مجلسی ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

شیر- یک و یک دوم فنجان
کره آب شده – یک سوم فنجان
شکر- یک چهارم فنجان
خمیر مایه – یک قاشق غذاخوری
آرد – ۴ فنجان
نمک – سه چهارم قاشق چای خوری
مواد داخل رول دارچین:
دارچین – یک و نیم فنجان
شکر قهوه ای – سه چهارم فنجان
کره – نصف فنجان

۱- ابتدا شیر را با کره، شکر و خمیر مایه مخلوط می‌کنیم.

 

بعد از چند دقیقه، مخلوط را به آرد و نمک اضافه و کاملا ترکیب می‌کنیم تا خمیر نرمی به‌دست آید. خمیر باید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه استراحت کند و حجمش زیاد شود.

۲- روی خمیر را با پارچه ای تمیز می پوشانیم و در مکانی با دمای معمولی به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.

۳-خمیر را روی سطح صافی می اندازیم و با کمی آرد ورز می‌دهیم. حالا آن را با وردنه صاف می کنیم و مواد داخل رول را روی آن می مالیم و سپس آن‌را رول می کنیم و در انتها برش می زنیم.
۴-فر را باید از قبل روشن کنیم. در دمای ۱۸۰ درجه، رول های برش خورده را داخل سینی فر می گذاریم، سپس در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا کاملا پخته شود.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.