آشپزیپیش غذا

طرز تهیه ترشی انار و لبو خوشمزه و خوشرنگ پاییزی

طرز تهیه ترشی انار و لبو خوشمزه و خوشرنگ پاییزی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه ترشی انار و لبو خوشمزه و خوشرنگ پاییزی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم
لبوی درشت – ۴ عدد
انار متوسط- ۲ عدد
سیب متوسط – ۲ عدد
شکر – یک قاشق چای‌خوری
نمک – یک قاشق چای خوری
گل‌پر – یک قاشق چای خوری
سیاه‌دانه – یک قاشق چای خوری
سرکه – به میزان لازم
آب لبو – به میزان لازم

۱-لبو‌ها را تمیز بشویید. داخل قابلمه بریزید و آب به آن اضافه کنید.

۲-سپس روی حرارت قرار بدهید تا بپزد.

۳- لبو رنگ خود را به آب پس می‌دهد بنابراین بعد از پخت که شعله اجاق را خاموش کردید، در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید لبو‌ها داخل ظرف بمانند تا دوباره رنگ آن جذب شود.

۴- لبو‌ها را در اندازه دلخواه خرد کنید. اگر خواستید، می‌توانید آن ‌ها را با قالب شیرینی شکل بدهید.

۵- سیب‌ها را هم خرد کنید یا با قالب شیرینی شکل بدهید.

۶- در مرحله بعد انار‌ها را دانه و به سیب و لبوی خرد شده اضافه کنید. همچنین می‌توانید سیب و لبو را رنده کنید.

۷- شکر ، نمک، گل‌پر و سیاه‌دانه را به مواد اضافه کنید.

۸- سپس همه مواد را در ظرف شیشه‌ای بریزید. نصف شیشه را با سرکه سفید پر کنید و بقیه را آب لبو بریزید. این ترشی معمولاً بعد از یک هفته آماده مصرف است.

نکات:

۱- ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود.

۲- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در یخچال نگهداری کنید.

۳- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده‌روی نکنید. بعضی‌ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می‌ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می‌دهند.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا