سالم‌ترین غذاها برای خنثی کردن اثرات آلودگی هوا

سالم‌ترین غذاها برای خنثی کردن اثرات آلودگی هوا

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”سالم‌ترین غذاها برای خنثی کردن اثرات آلودگی هوا ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

بر اساس مطالعات علمی، آلودگی هوا یکی از عوامل افزایش بیماری کروناست و داشتن رژیم غذایی متناسب به منظور کاهش آثار سوء ناشی از آلودگی هوا اهمیت دارد. از جمله پیشنهادهای ارائه شده برای رژیم غذایی سخنگوی وزارت بهداشت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، کالباس تنقلات کم ارزش مانند چیپس، پفک و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید.

۲- در طول روز آب فراوان میل کنید. استفاده از منابع ویتامین D و مصرف شیر را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
۳- برای محافظت از مخاط دستگاه تنفسی سیر پیاز و تره فرنگی را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
۴- از مواد غذایی مانند کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو، نارنگی، پرتقال و برگ سبز کاهو که غنی از ویتامین C هستند، استفاده کنید.
۵- مصرف روزانه یک عدد سیب عوارض ناشی از آلودگی هوا را کاهش می‌دهد.
۶- میوه‌هایی مانند پرتقال که سرشار از پکتین هستند، برای کاهش عوارض آلودگی هوا مفیدند.
۷- مصرف جوانه گندم و روغن‌های گیاهی، جگر و سبزی‌های دارای برگ سبز را که دارای منابع ویتامین E هستند، فراموش نکنید.
۸- همچنین مواد غذایی حاوی سلنیوم مانند غذاهای دریایی، مرغ، نان و آجیل و مواد غذایی حاوی بتاکاروتن مثل انبه، کدو حلوایی، فلفل اسفناج و کلم مصرف کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.