خاگینه خرما

خاگینه خرما

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”خاگینه خرما” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم برای ۲ نفر
تخم مرغ – ۲ عدد
خرمای بدون هسته – ۱۰ عدد
کره – ۲۵ گرم
گردوی خرد شده – ۲ قاشق غذاخوری
دارچین – نصف قاشق چای خوری
پودر زنجبیل – به مقدار لازم
نمک – خیلی کم
عسل – برای روی خاگینه

۱-مقداری کره داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گرم شود. ۲-سپس خرما را به آن اضافه کنید و بگذارید برای چند دقیقه نرم شود. ۳-دارچین و زنجبیل و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و مواد را ۲ دقیقه تفت دهید.
۴-تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید و با همزن دستی یا چنگال به خوبی هم بزنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. ۵- سپس خرما‌ها را در کف ماهیتابه پخش و تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید. ۶- مطمئن شوید که خرماها به طور یکنواخت در همه بخش‌های ماهیتابه پخش شده است. ۷- در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید تخم مرغ‌ها برای چند دقیقه خوب پخته شود.۸- بعد از پخته شدن تخم مرغ‌ها، عسل و مقداری پودر دارچین روی آن بریزید و میل کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.