اخباراخبار اجتماعی

از سوی تعزیرات سلامت لبنیات کارخانه‌ای پایش شد

از سوی تعزیرات سلامت لبنیات کارخانه‌ای پایش شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: بسیاری از محصولات لبنی کارخانه‌‌ای را مورد آزمایش قرار دادیم و به کوچکترین نمونه ای از وجود سم در آنها نرسیدیم.

به گزارش فارسیها به نقل از فارس،محمدعلی اسفنانی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران  در مورد وجود سم آفلاتوکسین در لبنیات گفت: در این مورد شکایتی مبنی بر وجود سم یا امراض ناشی از آن به سازمان تعزیرات گزارش نشده است.

وی ادامه داد: البته سازمان تعزیرات پیش دستی کرده و نمونه های لبنیات کارخانه‌ای را مورد آزمایش قرار داد.

اسفنانی گفت: در زمینه پایش و ارزیابی فقط به آزمایشگاه های دولتی بسنده نکردیم بلکه از آزمایشگاه‌های خصوصی نیز استفاده کرده و به صورت دقیق، نمونه هایی از محصولات لبنی کارخانه‌جات را آزمایش کردیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: در این آزمایشات به کوچکترین نمونه ای از وجود سم در لبنیات که جای نگرانی داشته باشد، نرسیده ایم و مردم از این بابت نگران نباشند.

وی همچنین در مورد لبنیات سنتی و فله‌ای نیز گفت: طبق قانون به این لبنیات ها هم نظارت می‌کنیم این گونه لبنیات سنتی باید حتماً زیر مجموعه اتحادیه صنفی خود فعالیت کنند و بر این اساس است که بر عملکرد آنها نظارت خواهد شد.

اسفنانی گفت: تمام محصولات سنتی باید در محیط بهداشتی تهیه شود و عدم وجود میکروب و عوامل بیماری‌زا در آن به دقت رعایت شود؛ البته مباحث گرانفروشی و کم فروشی نیز از مقوله‌هایی است که سازمان تعزیرات به آن توجه خواهد کرد.

وی با اشاره به وجود شکایات مردمی از لبنیات سنتی گفت: تولیدکنندگان لبنیات سنتی نیز زیر نظر اتحادیه مربوطه فعالیت می‌کنند.

نظر خود را در خصوص خبر” از سوی تعزیرات سلامت لبنیات کارخانه‌ای پایش شد ”  با ما در میان بگذارید.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا