آموزش طرز تهیه شربت تخم شربتی برای لاغری و تعادل فشار خون

آموزش طرز تهیه شربت تخم شربتی برای لاغری و تعادل فشار خون

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش طرز تهیه شربت تخم شربتی برای لاغری و تعادل فشار خون” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

تخم شربت از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه داشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است.

 

با تهیه شربت تخمه شربتی همراه ما باشید.
طرز تهیه شربت تخم شربتی
تخم شربتی ۱ قاشق غذا خوری
شکر یا شربت سکنجبین به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم دلخواه
گلاب در صورت تمایل

نحوه درست کردن تخم شربتی

ابتدا باید تخم شربتی را داخل یک صافی نرم بریزید و ۲ تا ۳ بار آن را زیر آب سرد بشویید بعد به اندازه ۲ بند انگشت روی آن آب ولرم بریزید و اجازه دهید ۲ تا ۳ ساعت در دمای اتاق بماند تا باز شود. بعد آن را با شکر ، آبلیمو و گلاب و ۴ لیوان آب خوب مخلوط کنید و برای مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده و طعم دار شود.

نکات تکمیلی در مورد شربت تخم شربتی
شربت تخم شربتی جزو نوشیدنی – انواع شربت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
شربت تخم شربتی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.