غذاهای خارجی
طرز تهیه كباب مغولی
سلام خدمت طرفداران مجله فارسی ها,امروز در بخش آشپزی غذاهای خارجی باطرز تهیه کباب مغولی یک غذای خوشمزه و جالب در خدمت شما هستیم.
كره را در تابه بریزید و روی حرارت آب كنید. آن گاه زنجبیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، تره فرنگی، فلفل، كدو، كلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.
مواد لازم برای كباب مغولی برای ۴ نفر :
کره |
۴ قاشق سوپخوری |
زنجبیل رنده كرده |
۱ قاشق چایخوری |
راسته یا فیله گوساله خلالی خردكرده |
۴۰۰ گرم |
هویج خلالی خردكرده |
۲ عدد |
تره فرنگی خردكرده |
۲ ساقه |
فلفل سبز، قرمز و زرد خلالی خردكرده |
۲ پیمانه |
كدوی خلالی خردكرده |
۱ عدد |
كلم برگ خلالی خردكرده |
۱ پیمانه |
جوانه ماش |
۱ پیمانه |
مواد لازم برای تهیه سس كنجد برای كباب مغولی :
دانه كنجد |
۳ قاشق سوپخوری |
سركه سفید |
۲ قاشق سوپخوری |
شكر قهوه ای |
۲ قاشق سوپخوری |
پیازچه خردكرده |
۳ ساقه |
سویا سس |
۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه) |
سركه بالزامیک |
۲ قاشق سوپخوری |
سیر له كرده |
۲ حبه |
روغن كنجد |
۵ قاشق سوپخوری |