چگونه چیز کیک لوتوس یخچالی درست کنیم؟

مواد تشکیل دهنده کرم بیسکوییت لوتوس همانطور که از نامش پیداست، از بیسکوییت برشته و روغن های گیاهی تشکیل شده است. همچنین، آرد گندم، شکر، روغن آفتابگردان و کانولا، آرد سویا، سیروپ شکر قهوه ای، نمک و دارچین نیز در این محصول وجود دارد. این کرم خوشمزه بدون تخم مرغ، بدون لبنیات و بدون مغز تهیه شده است. بسیاری از مصرف کنندگان کرم بیسکوییت لوتوس از آن با عنوان خوشمزه‌ترین کره دنیا یاد می‌کنند .طرز تهیه چیز کیک لوتوس را در ادامه بخوانید.

چیز کیک لوتوس

 مواد لازم

پنیر ماسکارپونه : ۱ عدد

خامه صبحانه : ۲ عدد

شیر عسل : ۱ قوطی

پودر بیسکوییت لوتوس : ۲ بسته

پودر ژلاتین : ۱ و نصف ق غ

آب : نصف لیوان

کره : ۵۰ گرم

کرم لوتوس : به مقدار دلخواه

طرز تهیه چیز کیک لوتوس

 قالب کمربندی را کاغذ روغنی بندازید. پودر بیسکوییت را با کره ذوب شده و ۲ ق غ خامه صبحانه مخلوط کنید . سپس ته قالب بریزید و با دست خوب فشار بدهید تا فشرده شود و بعد داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.

 پودر ژلاتین را به آب اضافه کنید و بگذارید کمی داخل آب بماند. بعد داخل مایکروویو یا روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم تا خووب حل شده و شفاف شود . میگذاریم کنار تا خوب سرد شود  پنیر را که از قبل بیرون گذاشته اید را با همزن بزنید تا نرم شود. بعد شیرعسلی و خامه را اضافه کنید.

نکته : میتوانید شیرعسلی را کمتر بریزید ، اگر زیاد شیرین دوست ندارید.

سس چیز کیک را چگونه درست کنیم؟

با همزن خوب هم بزنید تا حجم مواد کمی بیشتر بشود . کم کم ژلاتین را اضافه کنید.

نکته : حواستان باشد که ژلاتین کاملا سرد باشد واگرنه خامه و پنیر میبرند.

حالا مواد را روی بیسکوییت بریزید و داخل یخچال برای سه تا چهار ساعت بگذارید تا خوب جا افتاده  و ببندد . لایه آخر هم پودر بیسکوییت لوتوس هست. به میزان و شکل دلخواه روی آن بمالید و تزیین کنید.

منبع: lotus biscoff cheesecake

 

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی(رپورتاژ) داشته و مجله اینترنتی فارسیها مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.