چند راهنمایی ساده برای لذت بردن از آشپزی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” چند راهنمایی ساده برای لذت بردن از آشپزی ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
اینکه چطور آشپزی کنیم تا از آن لذت ببریم و برای انجام هر روزه آن غر نزنیم، یک هنر است
برخی لذت بردنها نه وقت و پول زیاد و نه برنامهریزی پیچیدهای میخواهد.
آشپزی یکی از همین فعالیتهاست که در ظاهر هدفش تهیه غذا و تامین انرژی بدن برای ادامه فعالیتهای روزانه است اما بهسادگی میتواند سلامت جسم و روح ما را تامین کند.
حالا اگر برای کسانی که دوستشان دارید آشپزی کنید، چه بهتر، این لذت دو چندان خواهد شد اما این که چطور آشپزی کنیم تا از آن لذت ببریم و برای انجام هر روزه آن غر نزنیم، یک هنر است که ما به برخی از ترفندهایش اشاره خواهیم کرد.
میز کار آشپزخانه را نظم بدهید:
نظم و آراستگی پیشخوان آشپزخانه به شما آرامش بیشتری برای انجام فرایند آشپزی میدهد، وقتتان را کمتر می گیرد و فضای بیشتری برای راحتی کار در اختیار شما قرار میدهد.
ضمن این که کار هم بهداشتیتر میشود.
اولویتتان پخت غذاهای سالم باشد:با تامین غذای سالم برای خود و خانوادهتان، احساس بهتر و بدون عذاب وجدان برای صرف غذا به خانواده خود هدیه کنید. پخت غذای سالم، بهتنهایی انگیزه خوبی برای آشپزی روزانه شماست.
در صورت امکان از مواد تازه استفاده کنید:
ترکیب ادویهجات معطر و رنگی با مواد پروتئینی و سبزیجات تازه، طعم غذاها را بهطور چشمگیری دلپذیر میکند و شک نکنید که اعتمادبهنفس و ریسکپذیری شما را در پخت غذا بالا میبرد.
آشپزی را با پخت غذاهای موردعلاقهتان شروع کنید:
آشپزی آن هم با پخت غذاهایی که برای خوردنش انتظار میکشید، بهترین شروع است و شما را به سمت تهیه غذاها با دستورهای متنوع سوق میدهد.
از جست وجوی گوگل برای پیدا کردن دستورهای ساده و راحت کمک بگیرید و بعد از اطمینان از منبع آن و با خواندن نظرات و ایدهها برای پخت غذای جدید آماده شوید.
خودتان را باور کنید:
یک آشپز نگران و مضطرب نمیتواند از پخت غذاهای متنوع لذت ببرد و نتیجه کار هم احتمالا رضایتبخش نخواهد بود.
درست مانند کسی که میداند دقیقا چه چیزی در ذهنش میگذرد با اطمینان بهسمت آشپزخانه قدم بردارید و دست بهکار شوید.
هر کسی در هر کاری اشتباه خواهد کرد اما بزرگترین اشتباه، دستکم گرفتن خودتان است.
برای رنگ، لعاب و تزیین غذا وقت صرف کنید:
به قول سرآشپزها، آدمها ابتدا غذا را با چشمهایشان میخورند! گویا تحقیقات هم این ادعا را ثابت کرده است. غذاهای خوشظاهر، احتمالاً مزه خوبی هم خواهند داشت. برای قشنگتر کردن غذا، به اندازه پختش حوصله کنید حتی اگر قرار است بهتنهایی غذا بخورید.
مشارکتی آشپزی کنید:
آشپزی اگر همراه با کار گروهی اعضای خانواده برای تهیه یک غذای خوشمزه باشد باعث انتقال حس خوب به خانواده میشود چون در فرایندش دخالت داشته اند. افراد از طریق این مشارکت فرصت بیشتری برای درک متقابل خواهند داشت.
یک پیشنهاد:
برای اینکه آشپزیهای طولانی و پر دنگوفنگ کسلکننده نشود، بهتر است هنگام آشپزی به یک سخنرانی صوتی، پادکست شیرین یا موسیقی گوش بدهید.
مترجم : فاطمه قاسمی ،خراسان