چرا خورش قورمه سبزی بدمزه می شود؟
چرا خورش قورمه سبزی بدمزه می شود؟
امروز در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” چرا خورش قورمه سبزی بدمزه می شود؟ ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
گاهی پیش میآید که خورش(قرمه سبزی) پخته شده و همه مواد آن نرم است ولی مزه خوبی ندارد و خوب به نظر نمیرسد. علت چیست؟
وقتی خورش پخته اما جا نیفتاده است ، معمولا به این دلیل است که آب آن زیاد یا سبزی آن به اندازه کافی سرخ نشده است.
ممکن است مقدار حبوبات نسبت به دیگر مواد کم یا گوشت به کار رفته خشک و کمچربی باشد. معمولا استفاده از گوشت گوساله و به کار بردن زودپز در طبخ خورش چنین نتیجهای میدهد. اولین و مهمترین علامت جاافتادگی خورش ایرانی، آن است که روغن روی آن جمع شود.
البته در نظر داشته باشید که مقدار روغن خورش نباید بیش از حد معمول باشد و اگر به این دلیل روی خورش روغن جمع شده باشد، به کمک قاشق آن را جمع کنید و آن را دلیل جا افتادن غذا ندانید. از ابتدای طبخ خورش، آن را پر از آب نکنید. مقدار کمی آب بریزید و در طول پخت، در صورت نیاز کمکم آبجوش به آن اضافه کنید. اگر آب خورش زیاد و کار از کار گذشته بود، روی شعله متوسط آن را با در باز آن قدر بجوشانید تا تبخیر شود، سپس سه تا چهار قطعه کوچک یخ به اندازه قالبهایی که در تمام خانهها وجود دارد در خورش بیندازید تا روغن روی آن جذب شود. اگر به جای گوشت قرمز، از مرغ در تهیه خورش استفاده می کنید، به یاد داشته باشید مرغ لعاب نمیدهد.
برای همین یک سیبزمینی کوچک در آن رنده کنید یا یکی، دو قاشق مرباخوری نشاسته ذرت را در دو قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و در ۱۰ دقیقه آخر به خورش اضافه کنید. البته هرگز این خورش مانند یک خورش جاافتاده نمیشود.
منبع: خراسان