چرا برخی سولهها در کمتر از ۵ سال فرسوده میشوند؟ راهحل چیست؟
یکی از معضلات بزرگ که بسیاری از جوامع درگیر آن هستند؛ آسیب های جانی و مالی ناشی از ریزش و فرسایش سوله می باشد. برای مقابله با چنین شرایطی ابتدا باید علل فرسودگی این سازه را شناسایی کرد. عوامل تخریب کننده به صورت ناگهانی یا تدریجی می توانند باعث فرسوده شدن این سازه فلزی شوند. متاسفانه پس از ایجاد چنین شرایطی مستلزم پرداخت هزینه های مازاد جهت تعمیر هستید.
علت اصلی فرسودگی برخی از سوله در کمتر از ۵ سال عدم طراحی اصولی و استفاده از متریال بی کیفیت در سوله سازی می باشد. در واقع بی توجهی به چنین نکته ای باعث فرسودگی سوله در کوتاه ترین بازه زمانی خواهد شد.
تحت چنین شرایطی کارایی و کاربرد سازه نیز بسیار کاهش پیدا خواهد کرد. در نتیجه چاره ای جز تعمیر یا اجرای دوباره سوله پیش فرض پیش روی شما نخواهد بود. راز پنهان مقابله با این شرایط همکاری با یک تیم مجرب و تخصصی فعال در حوزه سوله سازی می باشد.
بررسی علل فرسودگی سوله در کمتر از ۵ سال از دیدگاه کارشناسان:
عوامل مختلفی می توانند به صورت مستقیم و غیر مستقیم باعث فرسودگی سوله در یک پروسه زمانی کوتاه مدت شوند. تحت چنین شرایطی این سازه فلزی می تواند خطرات جانی و مالی مختلفی را به وجود بیاورد. برای مقابله با چنین شرایطی باید قبل از طراحی و اجرای سوله به چند نکته مهم توجه داشته باشید. در این صورت سوله خود را از خطر فرسودگی به راحتی می توانید نجات دهید. عدم تعمیر پس از فرسودگی باعث خرابی گسترده این سازه خواهد شد.
تحت چنین شرایطی هزینه های چند برابری باید جهت اجرای دوباره پرداخت کنید. بر اساس جدیدترین بررسی های صورت گرفته عوامل زیر باعث خرابی سوله در کوتاه ترین زمان ممکن می شوند:
●زنگ زدن سوله:
یکی از دلایل اصلی فرسودگی سوله زنگ زدن آن می باشد. در واقع عدم استفاده از متریال استاندارد و با کیفیت در فرایند طراحی و اجرا باعث زنک زدن سوله در کوتاه ترین زمان ممکن خواهد شد. تحت چنین شرایطی سوله در یک بازه زمانی کوتاه مدت دچار فرسایش خواهد شد. زنگ زدگی تا جایی ادامه پیدا می کند، که میزان مقاومت سازه نیز کاهش پیدا می کند.
●عدم طراحی اصولی:
اولین گام برای طراحی یک سوله کاربردی طراحی اصولی و دقیق می باشد. متاسفانه برخی از شرکت ها مطابق با روش های سنتی اقدام به طراحی و ساخت سوله می کنند. در نهایت سازه فلزی ساخته شده به دلیل طراحی غیر اصولی دچار فرسایش در بخش های مختلف خواهد شد.
●تغییر شکل یا خمیدگی:
وزن سوله باید کاملا ایده آل و استاندارد باشد. در غیر این صورت به دلیل فشار ناشی از سقف به ستون ها سازه دچار تغییر شکل یا خمیدگی خواهد شد. در همین راستا پس از مشاهده چنین علائمی حتما نسبت به تعمیر در اسرع وقت اقدام نمایید.
●نشتی در سقف یا دیواره ها:
یکی از بخش های بسیار مهم سوله های فلزی قسمت سقف و دیواره ها می باشد. عدم اجرای اصولی باعث ایجاد فاصله در بین سقف و دیواره ها خواهد شد. تحت چنین شرایطی پس از هر بار بارش شاهد نشتی خواهید بود. این معضل باعث سست شدن و فرسایش سازه خواهد شد.
راه طلایی برای جلوگیری از فرسودگی سوله:
یکی از دغدغه ها و نگرانی های اصلی افرادی که قصد ساخت سوله را دارند؛ اجرای دقیق و حرفه این سازه برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل مربوط به فرسودگی می باشد. جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد؛ زیرا به کمک چندین راهکار ساده می توانید احتمال بروز فرسودگی را کاهش دهید. شاه کلید مقابله با فرسودگی این سازه فلزی اجرای سوله مطابق با استانداردهای مهندسی می باشد. تحت چنین شرایطی سوله با گذشت زمان دچار فرسودگی نخواهید شد. اجرای غیر اصولی این سازه فلزی می تواند عواقب جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. راه حل بعدی همکاری یک مجموعه تخصصی فعال در این زمینه می باشد.
چنین مراکزی صفر تا صد مراحل مربوط به ساخت سوله را مطابق با استانداردهای جهانی اجرا می کنند. در نتیجه با خیالی آسوده می توانید نظاره گر روند اجرای پروژه باشید. از دیگر راه حل های بنیادی می توان به تعمیر و بازسازی بخش های مختلف سوله در فواصل زمانی مشخص اشاره کرد. در این صورت درگیر مشکلات ناشی از فرسودگی نخواهید شد.
معرفی مجموعه تخصصی فعال در حوزه ساخت سوله بر اساس بازخورد مخاطبان:
اگر دغدغه ساخت یک سوله مطابق با استانداردهای جهانی و نیازهای خود را دارید، باید بهترین مجموعه فعال در این زمینه را انتخاب نمایید. گروه تخصصی سازه یدک، برندی معتبر و فعال در حوزه سوله سازی می باشد.
این مجموعه با اجرای ایده های نوین و خلاقانه مطابق با استانداردهای سوله سازی توانسته لبخند رضایت را مهمان لب های مشتریان خود کند. تضمین کیفیت و قیمت تنها بخشی از ویژگی های مثبت این مرکز حرفه ای است. سازه یدک، نامی به بلندای یک اعتبار و اعتماد جهانی در حوزه ساخت سوله است.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی(رپورتاژ) داشته و مجله اینترنتی فارسیها هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد.