پاستای فتوچینی با شیر و پنیر لذیذ و خوشمزه

پاستای فتوچینی با شیر و پنیر لذیذ و خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”پاستای فتوچینی با شیر و پنیر لذیذ و خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

فتوچینی با شیر پرچرب و پنیر از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است

مواد لازم برای فتوچینی با شیر پرچرب و پنیر

۳۴۰ گرم فتوچینی
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ پیمانه شیر پرچرب
۱/۴ پیمانه جعفری
نصف لیوان پنیرپکورینو

طرز تهیه فتوچینی با شیر پرچرب و پنیر

 

در یک قابلمۀ آب نمک در حال جوش، پاستا را کمی بپزید تا نیمه پخته شود. ۱ لیوان از آبِ پاستا را نگه دارید. پاستا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.در قابلمه، کره را آب کنید و شیر پرچرب و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید با شعلۀ کم کمی بپزند. حال پاستا را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. اگر سس زیادی غلیظ بود، برای رقیق کردنِ آن از آبِ پاستا که از قبل نگه داشته بودید استفاده کنید. پاستا را با جعفری تزئین کنید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد فتوچینی

 

فتوچینی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
فتوچینی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.