آشپزیمربا و ترشیجات

“نکات تهیه ترشی” خانگی (انتخاب سبزی و ادویه)

“نکات تهیه ترشی” خانگی (انتخاب سبزی و ادویه)

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” “نکات تهیه ترشی” خانگی (انتخاب سبزی و ادویه)” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“ترشی ریز” یکی از ترشی های خوشمزه و مجلسی و باب دندون پیر و جوان هست و هر بیننده ای را به خودش جذب می کند.

مواد لازم برای ترشی ریز:

 

هویج:نیم کیلو
گل کلم:نیم کیلو
بادمجان:نیم کیلو
فلفل سبز (تند نباشد):۲۵۰ گرم
خیار:نیم کیلو
سبزیجات معطرشامل(ترخون.مرزه.نعناع.جعفری.گشنیز.):یک کیلو
ادویه شامل(زردچوبه .نمک.ادویه کاری):۲ قاشق سوپخوری
سرکه:به مقدار لازم
ترشی ریز

طرز تهیه ترشی ریز:

تمامی سبزیجات و صیفی جات را پاک کنید و بشویید و پس از خشک شدن آنها را به ترتیب با دنده درشت و یا با غذا ساز چرخ کنید به طوری که له نشوند و دونه ها مشخص باشد.

ادویه ها را به همراه مقداری نمک و میزان مناسبی از سرکه مخلوط کنید و هم بزنید.

سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسب ترشی بریزید و سرکه ها را روی سبزیجات خرد شده بریزید تا ظرف پر شود.

سپس در ظرف را ببندید و چندین روز در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.

 

نکات تکمیلی در مورد ترشی ریز

ترشی ریز جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۵ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا