آشپزیغذاهای ایرانی

نکاتی مهم در نگهداری ادویه جات

نکاتی مهم در نگهداری ادویه جات

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب””نکاتی مهم در نگهداری ادویه جات”” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۱- ادویه‌ را در ظـروف پـلاستـیـکی نریـزیـد.

۲- ادویه را نباید در محیط‌های بسیار گرم یا در مجاورت تابش مستقیم نور آفتاب قرار دهید.

۳- بهترین ظرف برای نگهداری ادویه‌، در درجه اول ظرف‌هایی هستند که در آن‌ها کاملاً بسته می‌شود. در درجه دوم هم ظرف‌های شیشه‌ای رنگی، مانند ظروف شیشه‌ای قهوه‌ای برای نگهداری ادویه‌ مناسب هستند.

۴- ادویه‌ پودر شده اگر به درستی و در شرایطی که گفتیم، نگهداری شوند، می‌توانند ۱۲ تا ۱۸ ماه بدون دغدغه مورد استفاده قرار بگیرند.

۵- ظروف شیشه ای و فلزی با مواد معطر ادویه فعل و انفعال نمی‌دهد.

۶- اگر می‌توانید ادویه‌ را به شکل اصلی آن‌ها نگه دارید و در زمان مصرف آسیاب کنید. به این ترتیب، بیشتر، طعم و عطرشان را حفظ می‌کنند.

۷- ادویه‌ آسیاب شده تا شش ماه و دانه‌های کامل تا یک سال قابلیت نگهداری دارند.

۸- بهتر است حجم ادویه‌ای که خریداری می‌کنید به گونه‌ای باشد که ظرف مدت یک سال آن را مصرف کنید. معمولاً اگر ادویه‌ بیشتر از این مدت باقی بمانند و مصرف نشوند، خواص اولیه‌شان را نخواهند داشت .

۹- ادویه‌ای را که مرتب می‌خواهید دم دست تان باشد ، در یک جا قرار بدهید. ۱۰-برچسب‌هایی را روی در آن‌ها بچسبانید تا هنگام استفاده راحت‌تر نوع آن‌ها را تشخیص دهید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا