نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورش

نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورش
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورش” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
برای این که خورش شما خوشمزه تر شود باید نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم :
۱- معمولا در خورشها ترشی اضافه میشود و بعضی آبغوره و بعضی آبلیمواضافه می کنند.
اگر این ترشی در خورش بجوشد رنگ آن را تغییر میدهد، بنابراین بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر خورش را خاموش کردهاید.
۲- رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید. این کارخورش را خوش رنگ میکند.
۳- اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی به آن اضافه کنید تا شوری آن را بگیرد.
۴- اگر خورش شما چرب بود ، چند قطعه یخ را داخل پاکت فریزری بریزید، در آنرا محکم ببندید ودر غذا بیندازید تا چربیها دور آن جمع شود.
۵- برای تهیه خورش قیمه لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.
۶ – برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده و آنرا کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.
۷- – خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای کم نیاز دارد تا کاملا جا بیفتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.
۸- نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی برای قیمه بادمجان
ابتدا آب را در قابلمه ای جوش بیاورید وکمی روغن و نمک بریزید .
سپس بادمجان ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید.
بعد از آن بادمجان ها را سرخ کنید.
روش دیگری هم برای سرخکردن بادمجان وجود دارد ، این که بادمجانها را باکمی آرد آغشته و بعد در ماهی تابه سرخکنید.
منبع،خراسان