آشپزیغذاهای ایرانی

لقمه های رولی مرغ و سبزیجات

لقمه های رولی مرغ و سبزیجات

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”لقمه های رولی مرغ و سبزیجات” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر

گشنیز و جعفری و پیازچه خرد شده – یک لیوان
مرغ پخته ریش ریش شده – نصف لیوان
ژامبون مرغ خرد شده ( در صورت تمایل) – نصف لیوان
ماست – یک قاشق غذاخوری
سس مایونز- یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و خردل – به میزان لازم

روش تهیه
ابتدا یک عدد فیله مرغ یا یک تکه کوچک سینه مرغ را با پیاز و ادویه و هویج آب پز می کنیم تا هم پخته شود و هم بوی بد آن گرفته شود، بعد از پخته شدن آن را ریش ریش یا ریز خرد می کنیم.

گشنیز، جعفری و پیازچه را هر کدام به مقدار مساوی، خرد و با مرغ و ژامبون گوشت خرد شده مخلوط می کنیم.

یک قاشق ماست و یک قاشق سس مایونز به همراه ادویه مخلوط و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.
در آخر یک عدد نان باگت یا لواش بر می داریم و مواد را به صورت یک لایه نازک بر روی نان می گذاریم و برای زیبایی کار، نان را رول می کنیم و به صورت لقمه ای برش می دهیم و به دلخواه تزئین می کنیم.
تنوع سبزی ‌ها نیز مطابق با ذائقه هر فرد متفاوت است. می‌توانیم برای سالم‌تر شدن غذا، ژامبون را حذف کنیم.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا