غذاهایی که خوردن آنها باعث کاهش التهاب می شود
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”غذاهایی که خوردن آنها باعث کاهش التهاب می شود” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
سیستم ایمنی بدن به هر عنصر خارجی که آن را به رسمیت نشناسد حمله می کند از جمله ؛
میکروب های مهاجم، گرده گیاهان یا حتی عناصر شیمیایی. این فرایند سبب التهاب می شود.
چهار جفت ماده غذایی که مصرف آن ها منجر به کاهش التهاب در بدن می شود، بیشتر معرفی شده است:
سبزیجات تیره رنگ و روغن زیتون
تحقیقات نشان می دهد که ترکیب سبزیجات و منابع چربی سالم یک راه برای افزایش جذب آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین و بتاکاروتن در بدن است. لوتئین یک آنتی اکسیدان موجود در سبزیجات برگ دار است که منجر به کاهش التهاب در چشم می شود و از اختلالات عصبی مانند دژنراسیون ماکولا وابسته به سن جلوگیری می کند. بتاکاروتن هم آنتی اکسیدان دیگری است که نشان داده شده منجر به کاهش التهاب در افراد مسن می شود.
عدس و لیمو
اگر شما یک زن یائسه هستید، بدن تان در معرض خطر کم خونی فقر آهن قرار دارد. این نوع کم خونی باعث واکنش های التهابی در بدن می شود.
بنابراین مصرف غذاهای غنی از آهن از قبیل عدس و لوبیا همراه با مرکباتی که دارای اسید اسکوربیک و کاروتنوئیدها هستند، مانند لیمو، برای جذب آهن، بسیار مفید است.
بادام و کفیر
کفیر سرشار از باکتری های مفید برای حفظ سلامت روده و بهبود فرایند هضم در دستگاه گوارش به علاوه تقویت سیستم ایمنی بدن است. پوست بادام هم حاوی پری بیوتیک برای کاهش التهاب مزمن روده و کاهش شرایطی مانند بیماری کرون و کولیت اولسراتیو است.
سیر، پیاز، برنج قهوه ای
سیر و پیاز و مصرف آن ها با غلات سبوس دار مانند برنج قهوه ای یا ماکارونی کامل، می تواند جذب روی در بدن را سه برابر افزایش دهد. جذب بیشتر روی در بدن نیز مساوی است با کاهش خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با التهاب مزمن از قبیل آترواسکلروز، سرطان، واکنش های ایمونولوژیک و …
منبع،خراسان