طرز پخت سوپ تمبر هندی
در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت سوپ تمبر هندی یک سوپ خوشمزه با طرز پخت راحت رو واستون آماده کردیم .
امیدواریم دوست داشته باشید .
طرز پخت سوپ تمبر هندی
مواد لازم سوپ تمبر هندی
موز سبز (خردشده) ۲ عدد
فلفل چیلی (خردشده) ۱ عدد
پودر زیره سبز ۱ قاشق سوپخوری
پودر دانه گشنیز ۲ قاشق سوپخوری
گشنیز (ساطوری خردشده) یک دوم پیمانه
نعنا تازه (ساطوری خردشده) یک دوم پیمانه
پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد
سیر (له شده) ۲ حبه
آرد ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت ۲/۵ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن کنجد یک سوم پیمانه
عصاره تمبرهندی یک چهارم پیمانه
شیر نارگیل یک و یک چهارم پیمانه
طرز پخت سوپ تمبر هندی
ابتدا روغن کنجد یا روغن مایع را درون تابهای ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود . بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم تا سبک شود.
سیر و نیمی از فلفل چیلی و پودر زیره سبز و پودر دانه گشنیز را به مواد افزوده ، سپس آن را کمی تفت می دهیم . بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت می دهیم.
موز ، آب گوشت ( یا آب مرغ ) ، تمبرهندی (از قبل داخل کاسهای با مقداری آب ولرم خیس و از صافی ردشده) و شیر نارگیل را به مواد افزوده و صبر می کنیم به جوش آید . سپس در تابه را می گذاریم تا موز نرم شود .
مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره می کنیم بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت می گذاریم تا با حرارت کم جا بیفتد . سپس بقیه فلفلچیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم.
قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید .