آشپزیپیش غذا

طرز تهیه ۳ سس خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه ۳ سس خوشمزه و متفاوت

سس تند سوئدی

فلفل قرمز- ۷ عدد
آب – یک پیمانه
سرکه سیب – یک قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی – دو عدد متوسط
نمک – یک قاشق چای‌خوری
شکر – یک قاشق غذاخوری

۱- برای تهیه سس تند سوئدی ابتدا فلفل ها را بشویید و قسمت کلاهک آن را جدا کنید.

۲- سپس دانه های فلفل را جدا وفلفل ها را ریز خرد کنید و به همراه یک پیمانه آب بگذارید بپزد.

۳- وقتی فلفل ها نرم شد، گوجه فرنگی را رنده و به فلفل اضافه کنید .

۴- بعد از گذشت چند دقیقه که گوجه ها هم کمی پخته شد، به کمک مخلوط کن، مخلوط گوجه وفلفل را که کمی خنک شده به صورت پوره در آورید.

۵- در صورت تمایل از صافی رد و نمک، شکر و سرکه سیب را به مخلوط گوجه فرنگی و فلفل اضافه کنید وخوب هم بزنید تا مواد ترکیب شود .

۶- سس تند را در ظرف شیشه ای در دار مناسب بریزید ودر یخچال نگه دارید.

How to prepare 3 delicious and different sauces
سس سیر

تخم مرغ – یک عدد
نمک – کمی
فلفل – کمی
سیر- ۶ حبه
روغن مایع – یک فنجان
لیمو ترش – نصف یک عدد
خردل – یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل قرمز- کمی

۱- ابتدا شش حبه سیر را پوست بگیرید وله کنید .

۲- آب نصف لیموترش راهم اضافه کنید.

۳- در مرحله بعد تخم مرغ وخردل را به همرا ه نمک وفلفل اضافه کنید.

۴- روغن را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا به غلظت سس مایونز برسد.

۵- سس سیر برای غذاهایی مانند مرغ سوخاری مناسب است.

سس ساندویچ

پودر سیر- نصف قاشق مربا خوری
فلفل ونمک – به مقدار لازم
کره – یک قاشق غذا خوری
آرد – یک قاشق غذاخوری
پنیرچدار – رنده شده یک پیمانه
خامه پر چرب – نصف پیمانه

۱- کره را در قابلمه مناسب ذوب کنید، سپس آرد ،نمک وفلفل را هم اضافه کنید و تا زمانی که آرد طلایی رنگ شود تفت دهید .

۲- در ظرف دیگری خامه را با همزن برقی بزنید تا سبک شود.

۳- اگر دیدید کمی سفت است ،می‌توانید مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید.

۴- سپس آرد تفت داده شده را با خامه مخلوط و ترکیب کنید.

۵- پنیر چدار را کم کم به سس اضافه کنید وخوب هم بزنید تا سس ته نگیرد ویکنواخت شود.

۶- نکته قابل توجه این است که در تمام مراحل پخت باید شعله اجاق گاز ملایم باشد ودر آخر نمک ، فلفل وپودر سیر را هم اضافه کنید و هم بزنید.

۷- بعد سس را از روی شعله بردارید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا