آشپزیشیرینی پزی

طرز تهیه کیک وانیلی خوش پخت و خوش طعم

طرز تهیه کیک وانیلی خوش پخت و خوش طعم

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه کیک وانیلی خوش پخت و خوش طعم” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کیک

آرد – ۲ پیمانه
شکر -یک پیمانه
شیر- یک پیمانه
وانیل – یک دوم قاشق چای‌خوری
روغن مایع – دوسوم پیمانه
تخم مرغ – ۴ عدد
بیکینگ پودر- ۲ قاشق مرباخوری

۱- ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

۲- سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد و سفید رنگ شود تا از ظرف نریزد، بعد آن را در یخچال بگذارید.

۳- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

زرده ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید رنگ و کش دار شود.

۴- آرام آرام به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

۵- در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و دو بار آن‌ها را الک کنید، بعد آن را به مخلوط زرده اضافه کنید.

۶- در آخر سفیده را هم به مواد اضافه کنید.

۷- مواد را به حالت دورانی هم بزنید.

توجه کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

۸- مایه کیک را داخل قالب مد نظرتان که چرب کرده اید بریزید و آن را در فر به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.

۹- بعد از آن‌که کیک آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید.

۱۰-می توانید به دلخواه برای تزیین بعد از آن‌که کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید.

۱۱- روی یک لایه را با خامه بپوشانید، بعد لایه دیگر را روی آن قرار دهید

و آن را هم با خامه بپوشانید.

۱۲- همچنین کیک را با میوه دلخواه، تکه های شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا