طرز تهیه کیک سابله خانگی با طعمی متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه کیک سابله خانگی با طعمی متفاوت و خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کیک سابله خانگی با طعمی متفاوت و خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کیک سابله را بهتر است یک زمان مناسب برای پختش بزارید و با دستور تهیه موجود یک کیک متفاوت و خوشمزه را تجربه کنید.

طرز تهیه کیک سابله :

کیک سابله که با نام های بیسکوکیک و کوکی حروفی نیز شناخته می شود، از جدیدترین مدل های کیک می باشد

که در چند سال اخیر در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است

و به دلیل تنوع زیاد و تزیینات گوناگونی که دارد محبوبیت زیادی کسب کرده است.

این کیک دستور تهیه های گوناگونی دارد .

مواد لازم برای بیسکوکیک:

کره:۱۵۰ گرم
پودر قند :۶۰ گرم
آرد:۲۸۰ گرم
تخم مرغ:۱عدد
پودر بادام:۱۰۰ گرم
وانیل:۱/۴ قاشق چایخوری
نمک:۱/۸ قاشق چایخوری

مواد لازم برای کرم میانی کیک:

پنیر ماسکارپونه:۲۰۰ گرم
پودر قند:۸۰ گرم
خامه:۲۰۰ گرم
وانیل:۱/۴ قاشق چایخوری

دستور تهیه کیک سابله :

ابتدا پودر قند، وانیل و کره ای که به دمای محیط رسیده را در کاسه ای بریزید

و با همزن بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس تخم مرغ را افزوده و مجدد هم بزنید

تا مواد یکدست شود.

بیسکوکیک خانگی

در مرحله بعد آرد را به وسیله الک در دو نوبت به مواد افزوده و خوب مخلوط نمایید.

در ادامه پودر بادام و نمک را هم بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید .

خمیر را کمی با دست ورز دهید

و برای یک ساعت در یک پلاستیک کنار بگذارید تا بماند.

دقت کنید که خمیر هوا نکشد چون باعث می شود خمیر داخل یخچال خشک شود.

کیک سابله خانگی

بعد از یک ساعت خمیر را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و روی آن را با یک لایه سلفون بپوشانید و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید.

در ادامه الگوی موردنظر را روی خمیر قرار داده و آن را برش بزنید .

بیسکو کیک

خمیر برش خورده را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فری که با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده بپزید.

در این میان باقی مانده خمیر را جمع کرده و مجدد روی یک کاغذ روغنی باز کرده و الگو را روی آن قرار داده و برش بزنید.

بعد از اینکه لایه ابتدایی کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و لایه دوم را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید.

در این میان ۲۰۰ گرم خامه و ۴۰ گرم پودر قند را با هم مخلوط کرده و داخل فریزر بگذارید تا برای ۶۰ دقیقه بماند.

بعد از ۶۰ دقیقه خامه را از فریزر خارج کرده و با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد.

در مرحله بعد پنیر خامه ای را در کاسه ای بریزید و با پشت قاشق آن را له کنید سپس ۴۰ گرم باقی مانده پودر قند و وانیل را افزوده و با همزن بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

در ادامه خامه فرم گرفته را به مخلوط پنیر اضافه کنید و با کمک یک لیسک آن را دورانی هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شود.

بیسکوکیک

حالا مواد بدست آمده را داخل یک قیف با ماسوره ساده بریزید و کنار بگذارید.

لایه اول کیک را بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را با خامه ای که درست کرده اید شکوفه بزنید طوری که کل سطح کیک با مخلوط خامه و پنیر پر شود.

حالا لایه دوم کیک را به آرامی روی لایه قبلی قرار داده و مجدد روی لایه دوم را هم مثل لایه قبلی با خامه شکوفه بزنید تا روی کار کاملا با خامه پوشیده شود.

کیک سابله

برای تزیین میتوانید از توت فرنگی و توت سیاه استفاده کنید و سرو نمایید. تزیین کیک کاملا سلیقه ای است و به روش دلخواهتان میتوانید این کار را انجام دهید.

کیک سابله

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.