طرز تهیه کاسترول شلغم؛ غذایی متفاوت با پنی سیلین

طرز تهیه کاسترول شلغم؛ غذایی متفاوت با پنی سیلین

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کاسترول شلغم؛ غذایی متفاوت با پنی سیلین ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

شلغم کوچک – یک کیلو و۳۰۰ گرم
قارچ درشت خرد شده – ۲۰ گرم
خردل – یک قاشق چای‌خوری
نمک وفلفل سیاه – به مقدار لازم
خامه – ۳ پیمانه
سیر خرد شده – یک حبه
پنیر پارمزان رنده شده – نصف پیمانه
نان خرد شده – نصف لیوان

۱- فر را از قبل گرم کنید.

۲- یک ظرف مناسب را با کره چرب کنید.

۳- خامه را روی حرارت بگذارید و وقتی به جوش آمد، سیر خردشده را به همراه خردل و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید ، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

۴- شلغم ها را باریک برش بزنید و نصف آن ها را داخل ظرف بچینید و نیمی ازمخلوط خامه وسیر را روی آن بریزید سپس یک چهارم پیمانه پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و دوباره این کار را تکرار کنید تا شلغم ها تمام شود . ۵- روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک ساعت و۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.۶- نان را به وسیله غذاساز ریز کنید ،سپس قارچ را به نان اضافه کنید و چند بار هم بزنید و با یک چهارم باقی مانده پنیرپارمزان رنده شده، مخلوط کنید .
۷- ظرف را از فر بیرون بیاورید و فویل را از روی آن بردارید و مخلوط نان وپنیر را روی آن بریزید و ۲۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.