طرز تهیه چند دسر ژله و شکلات با طعم عالی
برای پذیرای از مهمان ها و یا برای رفع خستگیف خوردن دسر خوشمزه با قهوه و چای بسیار لذات بخش است. در اینجا طرز تهیه چندین دسر شکلاتی با ژله که خیلی راحت و فوری میباشد را شرح داده ایم.برای تهیه این دسر خوشمزه نیز میتوانید از شکلات تخته ای کیلویی قنادی استفاده کنید.
طرز تهیه پودینگ ژله شکلاتی
مواد لازم
- شکلات تخته ای ۱۲۰ گرم
- شکلات چیپسی ۱ فنجان
- شیر ۲ و ۱/۲ فنجان
- نمک به مقدار لازم
- شکر ۴ قاشق غذاخوری
- ژلاتین ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
برای تهیه این دسر خوشمزه و خوش طعم میتوانید از مواد ساده و در دسترس استفاده کنید. این پودینگ ژله شکلاتی یک ترکیب عالی از شیرینی و شکلات است که میتواند گزینهی مناسبی برای هر مناسبت و یا سرو مهمانی باشد.
برای تهیه این دسر، ابتدا شیر را در یک قابلمه به جوش درآورده و سپس شکر، شکلات و چیپس شکلاتی را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا مخلوط به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بجوشد تا تمام مواد به خوبی حل شوند.
سپس ژلاتین را در ۲ فنجان آب گرم حل کنید و به همراه نمک به مخلوط پودینگ اضافه کنید. سپس مخلوط را به بن ماری حاضر کنید و کمی روی حرارت ملایم هم بزنید. پس از یک دقیقه پودینگ را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتان بریزید تا خنک شود.
حالا پودینگ ژله شکلاتی را به ظرف مورد نظرتان انتقال دهید و روی آن را صاف کنید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود.برای افزایش طعم و خوشمزگی میتوانید به جای آب، وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. همچنین استفاده از چیپسهای شکلاتی به دلخواه میباشد، اما با اضافه کردن آن، طعم شکلاتی بسیار مطلوبی برای پودینگ شما فراهم خواهد شد.
دسر شکلاتی با ژله
مواد لازم
- ۱ بسته ژله
- ۱ و نیم لیوان شیر
- ۱ لیوان آب جوش۵۰۰ میلی لیتر شیر
- ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ۷۰ گرم کره
- نصف لیوان شکر
- نصف شکلات تخته ای تلخ و شیری
ابتدا یک لیوان آب جوش را با ژله مخلوط کرده و اجازه دهید تا سرد شود. سپس باید شیر با دمای محیط را به مخلوط ژله اضافه کنید. برای اطمینان از همدمایی ژله و شیر، میتوانید انگشت خود را داخل دوتاش قرار داده و در صورت همدمایی، آرامآرام شیر را به مخلوط ژله اضافه کنید. سپس مخلوط را در قالب قرار داده و آن را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
برای تهیه لایه شکلاتی، نصف لیوان شکر را روی حرارت قرار داده و آن را به حالت کاراملی درآورید. سپس شیر و نشاسته را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس کره را به شکر اضافه کرده و آن را با هم مخلوط کنید. سپس به آرامی شیر را به مخلوط اضافه کرده و هم زنید. در مرحله بعد، شکلات را به مخلوط اضافه کرده و آن را هم زنید تا غلظت مخلوط مانند فرنی یکم غلیظتر شود. سپس از روی حرارت بردارید و آن را در محیط قرار دهید تا از حرارت بیافته و به مدت زمانی هم بزنید تا رویه آن تیره نشود.
دقت داشته باشید که این دسر یک دسر لبنی است و نمیتوان آن را مانند ژله در قالب زد و قالبی درآورد. بلکه باید آن را در ظروف مناسب سرو کرد.
دسر شکلاتی با ژله انار
مواد لازم
- پودر ژله انار : یک بسته
- انار دون شده قرمز: نصف پیمانه
- آب جوش: ۱.۵ لیوان
- پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
- شیر: ۲ لیوان
- شکر: یک سوم تا نصف لیوان
- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
- آرد گندم یا آرد نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
- خامه : ۱۰۰ گرم
- بیسکوییت پتی بور: ۱ بسته
۱- ابتدا یک بسته پودر ژله را با ۱.۵ لیوان آب جوش مخلوط کرده و بهم زده تا کاملا حل شود.
۲- سپس یک سوم از مقدار ژله را در قالب ریخته و دانه های انار را اضافه کرده و در یخچال قرار داده تا ببندد.
۳- در مرحله بعد یک قاشق پودر ژلاتین را با یک پنجم لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار داده تا حل شود.
۴- سپس شیر، شکر، آرد گندم یا نشاسته ذرت و پودر کاکائو را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده و بهم زده تا بجوشد و بعد از حرارت بردارید.
۵- به مواد شکلاتی ژلاتین حل شده اضافه شده و مخلوط میشود. سپس خامه نیز اضافه و مخلوط میشود.
۶- بعد از آن باید مواد شکلاتی را در محیط آشپزخانه قرار داد تا کاملا خنک شود.
۷- در مرحله بعد باید بسته بیسکویت پتی بر را با دست به خورد کرده و در قالب قرار داد.
۸- در نهایت لایههای بیسکویت و مواد شکلاتی به ترتیب در قالب ریخته و دسر را حداقل چند ساعت در یخچال قرار داد تا کاملا ببندد.
با انجام این مراحل، دسر شکلاتی با ژله آماده مصرف است.بهتر است که قبل از سرو، دسر را در آب گرم قرار داد و سپس باز کرده و سرو نمایید.
طرز تهیه ژله شیر کاکائو
مواد لازم
- شیر: ۳ لیوان
- شکر: ۲ فنجان
- خامه: ۲ قاسق غذاخوری
- پودر ژلاتین:۳ و نیم قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
مرحله اول:
در ابتدا، شیر را به همراه شکر در یک قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس مواد را هم بزنید تا شکر کاملاً در شیر حل شود.
مرحله دوم:
پودر کاکائو را به شیر اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا پودر کاکائو در شیر حل شود.
مرحله سوم:
پودر ژلاتین را به همراه آب سرد در یک کاسه مخصوص ریخته و بدون هم زدن اجازه دهید ژلاتین بافت اسفنجی پیدا کند. سپس آن را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بگذارید.
مرحله چهارم:
زمانی که ژلاتین کاملاً شفاف شد، آن را به مخلوط شیر کاکائو اضافه کرده و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.
مرحله پنجم:
خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا خامه با شیر کاکائو ترکیب شود. سپس مخلوط را در یک قالب مناسب ریخته و روی آن صافی قرار دهید.
مرحله ششم:
مایه ژله را از صافی رد کرده و در قالب ریخته، سپس قالب را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.
مرحله هفتم:
قالب را به مدت چند ثانیه در آب جوش قرار داده و سپس ژله را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با سس شکلات، پودر نارگیل یا ترافل های رنگی تزئین کرده و سرو کنید.
با این روش ساده میتوانید ژله شیر کاکائو خوشمزهای با طعم دلپذیر تهیه کنید و لذت ببرید.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی(رپورتاژ) داشته و مجله اینترنتی فارسیها هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد.