طرز تهیه پیاز داغ ترد و چیپسی با رنگ کاراملی برای فریزر
طرز تهیه پیاز داغ ترد و چیپسی با رنگ کاراملی برای فریزر
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه پیاز داغ ترد و چیپسی با رنگ کاراملی برای فریزر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
پیاز داغ با آب جوش
۱- برای تهیه پیاز داغ ابتدا باید پیازها را پوست و خلال کنید.۲- پیازهای خلالشده را داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا دوباره آب به جوش بیاید و یکی دو قل بزند.۳- پیازهای پختهشده را آبکش کنید و کنار بگذارید.۴- برای اینکه بتوانید پیاز داغ را فریز کنید بهتر است از روغن جامد استفاده کنید.۵- یک ساعت زمان نیاز دارید تا پیازها به خوبی خشک و ترد شود.۶- کمی نمک به پیازهای داخل روغن اضافه و پیازها را سرخ کنید.۷- پیازهای سرخشده را درون سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه آنها خارج شود.
پیاز داغ با آب یخ
۱- پیازها را بشویید، پوست و خلالی خرد کنید.۲- پیازهای خلالشده را داخل یک ظرف پر از آب یخ بریزید و ۲۰ دقیقه صبر کنید.۳- بعد از ۲۰ دقیقه، پیازها را از آب یخ خارج کنید و داخل آبکش یا سبزی خشککن بریزید تا آب اضافه آنها خارج شود.
۴- خشککردن پیازها، آن قدری طول نکشد که سرمای آنها از بین برود.۵- داخل یک تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، پیازهای سرد را داخل روغن غوطهور کنید.۶- مرتب پیازها را زیر و رو کنید تا به شکل یکنواخت سرخ شود.۷- وقتی پیازها طلایی شدند، آنها را به کمک کفگیر از روغن خارج کنید و داخل یک سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه خارج شود.
منبع،خراسان