آشپزیپیش غذا

طرز تهیه نان کماج سنتی و بسیار خوشمزه در منزل

طرز تهیه نان کماج سنتی و بسیار خوشمزه در منزل

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه نان کماج سنتی و بسیار خوشمزه در منزل” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

نان

مواد لازم برای ۲ نفر:
تخم مرغ – ۲ عدد
شکر – ۱۸۰ گرم
گلاب – ۶۰ میلی لیتر
شیر – ۲۰۰ میلی لیتر
آرد برنج – ۱۰۰ گرم
آرد گندم – ۸۵ گرم
بیکینگ پودر – یک قاشق چای‌خوری
پودر هل – یک دوم قاشق چای‌خوری
زعفران دم کرده – به میزان لازم

تخم مرغ و شکر را در یک ظرف بزرگ با دیواره بلند، بریزید و با همزن برقی آن را هم بزنید تا روشن و کشدارشود.

آرد برنج را از الک ریز رد کنید تا مطمئن شوید کاملا نرم است.

گلاب، شیر و آرد برنج را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه و با قاشق مخلوط کنید.

آرد گندم، بیکینگ پودر و پودر هل را هم اضافه و با قاشق مخلوط کنید.

مخلوط حاصل را با همزن برقی در حدی که مایه صاف و یکدست شود هم بزنید.

دستگاه ساندویچ ساز را به برق بزنید تا گرم شود و سپس با یک برس داخل آن را با روغن مایع چرب کنید.

در داخل هر یک از مثلث‌های دستگاه، یک قاشق غذاخوری از مایه را بریزید و در دستگاه را ببندید.

نان‌ها ابتدا از کناره‌ها طلایی می‌شوند، ۳ تا ۴ دقیقه به آن زمان دهید و زمانی که کناره‌ها به رنگ قهوه‌ای روشن درآمدند با یک کاردک قاشقی نان‌ها را پشت و رو کنید و اجازه دهید طرف دیگر طلایی شود و بپزد.

برای دفعه‌های بعد قبل از ریختن مایه به داخل دستگاه حتما دوباره دستگاه را چرب کنید تا نان‌ها به دستگاه نچسبد.

این نان ماندگاری زیادی دارد، می‌توانید آن را در ظرف دربسته یا داخل نایلون نگهداری کنید.

می توانید به جای ساندویچ ساز از تابه ای که کاملا داغ شده است و داخل آن را با روغن چرب کرده اید استفاده کنید و بعد از پختن یک طرف روی دیگر نان را بپزید.

ضخامت نان نباید زیاد باشد.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا