طرز تهیه مربای توت سفید
طرز تهیه مربای توت سفید
همینک در مجله خبری فارسی ها با طرز تهیه مربای توت سفید در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .
مربای توت سفید یکی از بهترین و لذیذترین مرباها برای وعده صبحانه می باشد .
طعم بسیار دلپذیر و شیرین این مربا ، به همراه کره و چای شیرین می تواند یک وعده مناسب برای صبحانه باشد .
علاوه بر آن توت سفید خواص بسیار زیادی از جمله رفع یبوست ، ضد درد ، ضد پیری ، ضد تب ، آنتی اکسیدان ، کاهنده قند خون و فشار خون ، قارچ کش و … دارد .
طرز تهیه مربای توت سفید
در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با نحوه درست کردن مربای توت سفید آشنا کنیم .
مواد لازم
توت سفید ۱ کیلو
زعفران و آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
شکر : نیم کیلو
طرز تهیه
در ابتدا باید دم توت ها را گرفته سپس توت ها را در داخل یک قابلمه لعابی بریزید .
هنگامیکه توت ها را در داخل قابلمه میریزید ، شکر را به صورت لایه لایه در میان توت ها بریزید .
سپس قابلمه را به مدت ۱ روز در داخل یخچال یا فضای آشپزخانه قرار دهید تا حسابی آب بیندازد .
دقت داشته باشید که شما نباید به آن آب اضافه کنید .
پس از اینکه توت ها به اندازه کافی آب انداختند ، قابلمه را روی شعله کم قرار داده تا به آرامی به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد .
در آخر ترکیب زعفران و آبلیمو را به مقدار یک قاشق به توت ها اضافه کنید تا از شکرک زدن آن جلوگیری کند .
در صورتیکه می خواهید از آن شربت هم درست کنید کافی است به جای نیم کیلو شکر ، ۲٫۵ کیلو شکر اضافه کنید .
پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب بخش مربا و ترشیجات سر بزنید .