طرز تهیه مربای توت سفید

طرز تهیه مربای توت سفید

همینک در مجله خبری فارسی ها با طرز تهیه مربای توت سفید در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .

مربای توت سفید یکی از بهترین و لذیذترین مرباها برای وعده صبحانه می باشد .

طعم بسیار دلپذیر و شیرین این مربا ، به همراه کره و چای شیرین می تواند یک وعده مناسب برای صبحانه باشد .

علاوه بر آن توت سفید خواص بسیار زیادی از جمله رفع یبوست ، ضد درد ، ضد پیری ، ضد تب ، آنتی اکسیدان ، کاهنده قند خون و فشار خون ، قارچ کش و … دارد .

طرز تهیه مربای توت سفید (1)

طرز تهیه مربای توت سفید

در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با نحوه درست کردن مربای توت سفید آشنا کنیم .

مواد لازم

توت سفید ۱ کیلو

زعفران و آبلیمو : یک قاشق غذاخوری

شکر : نیم کیلو

طرز تهیه مربای توت سفید (2)

طرز تهیه

در ابتدا باید دم توت ها را گرفته سپس توت ها را در داخل یک قابلمه لعابی بریزید .

هنگامیکه توت ها را در داخل قابلمه میریزید ، شکر را به صورت لایه لایه در میان توت ها بریزید .

سپس قابلمه را به مدت ۱ روز در داخل یخچال یا فضای آشپزخانه قرار دهید تا حسابی آب بیندازد .

دقت داشته باشید که شما نباید به آن آب اضافه کنید .

پس از اینکه توت ها به اندازه کافی آب انداختند ، قابلمه را روی شعله کم قرار داده تا به آرامی به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد .

در آخر ترکیب زعفران و آبلیمو را به مقدار یک قاشق به توت ها اضافه کنید تا از شکرک زدن آن جلوگیری کند .

در صورتیکه می خواهید از آن شربت هم درست کنید کافی است به جای نیم کیلو شکر ، ۲٫۵ کیلو شکر اضافه کنید .

پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب بخش مربا و ترشیجات سر بزنید .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.