طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه، غذای دلپذیر زمستانی

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه، غذای دلپذیر زمستانی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه، غذای دلپذیر زمستانی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کره – ۵ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط، پوست کنده شده و خرد شده – یک عدد
آرد گندم – یک قاشق غذاخوری
آب مرغ خانگی – ۴ فنجان
اسفناج خرد شده – ۴۰۰ گرم
نمک – به میزان لازم
خامه – نصف فنجان
روغن زیتون – یک قاشق غذاخوری

۱- کره را داخل یک ماهیتابه متوسط روی حرارت آب کنید.

۲- پیاز را داخل آن بریزید و هم بزنید تا شفاف شود .

۳- سپس آرد را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مواد را به هم بزنید.

۴- آب مرغ را اضافه و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و اجازه دهید مایع به جوش بیاید.

۵- شعله را کم کنید و هر از گاهی مواد را به هم بزنید تا آرد خام به خوبی بپزد و مایع غلیظ شود. ۵- اسفناج‌ها را خوب بشویید و انتهای ضخیم آن را جدا کنید، سپس داخل یک قابلمه‌ بزرگ آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید.۶- در کنار آن، یک ظرف بزرگ دیگر قرار دهید و داخل آن آب و یخ بریزید. مقدار مناسبی نمک داخل آب جوش بریزید و تمام اسفناج‌ها را داخل آب جوش قرار دهید.

۷- حدود ۳۰ ثانیه صبر کنید تا اسفناج نرم شود و به رنگ سبز روشن در بیاید، سپس آن را با قاشق بزرگ یا توری از آب جوش در بیاورید و فوری داخل ظرف حاوی آب و یخ بگذارید تا به سرعت سرد شود .

۸- اسفناج را داخل ظرف بچرخانید تا سریع‌تر سرد شود.

۹- اسفناج و آب مرغ غلیظ شده را داخل یک دستگاه مخلوط‌ پوره‌کنید.

۱۰- سوپ را از یک صافی تمیز عبور دهید و داخل یک قابلمه بریزید . با استفاده از یک کفگیر موادی را که از صافی عبور نکرده‌اند، به خوبی فشار دهید تا حداکثر مایع از آن‌ها جدا شود.۱۱- قابلمه را روی شعله کم بگذارید و خامه را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل، می‌توانید سوپ را با افزودن آب مرغ یا آب رقیق‌تر کنید و یا اسفناج خرد شده را به سوپ اضافه کنید ).

منبع،خراسان

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.