
طرز تهیه سالاد فصل
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه سالاد فصل در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
سالاد غذایی است که همراه غذای اصلی یا قبل از غذا که به عنوان پیش غذا مصرف می شود .
سالادها معمولا با سبزیجات خام تهیه می شوند .
طرز تهیه سالاد فصل
بیش از ۲هزار سال پیش ، ایرانیان ب روی سبزیجات روغن و سرکه می ریختند و در قرون وسطی به دلیل اینکه مردم در زمستان ترشی سبزیجات و گوشت نمکی می خوردند با رسیدن فصل بهار سبزیجات تازه را بیشتر مصرف می کردند .
در واقع سالاد خام و چه پخته دارای مواد مغذی ، املاح و ویتامین ها هستند که برای سلامتی بسیار مفید است .
بیشترین سالادهای رایج در ایران شامل : سالاد فصل ، سالاد کلم ، سالاد ماکارونی ، سالاد شیرازی و سالاد الویه است .
سالادها را بیشتر با انواع سس ها تزیین می کنند و طعم و مزه منحصر به فردی به خود می گیرد .
مانند سس فرانسوی ، سس هزار جزیره ، روغن زیتون و…
مواد لازم برای تهیه سالاد فصل
هویج متوسط ۲ عدد
کاهو ۱ بوته
گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
کلم برگ سفید ۱ عدد
کلم برگ قرمز ۱عدد
آبلیمو به مقدار نیاز
روغن زیتون به مقدار نیاز
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار نیاز
آموزش تهیه سالاد فصل
در ابتدای کار کاهو و خیار و گوجه را بخوبی شسته و خشک می کنیم .
صبر می کنیم تا خوب کاهو خشک شود تا این زمان خیارها را پوست می گیریم و به مربع شکل یا حلقه برش میزنیم.
گوجه ها را نیز به همین ترتیب برش می زنیم .
هویج را پوست می گیریم و آنها را رنده می کنیم .
سپس کلم برگ قرمز و سفید را به صورت جداگانه خلالی خرد یا به صورت نوارهی باریک برش می زنیم .
و حالا برای چیدن سالاد بستگی به سلیقه خودتان دارد که چطور می خواهید این سالاد فصل را تزیین کنید .
در آخر سس مایونز را با نمک و فلفل و آبلیمو وروغن زیتون مخلوط می کنیم و آن را با سالاد خوشمزه سرو می کنیم .
پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب بخش سالاد حتما سر بزنید .