طرز تهیه خورش ریواس غذای خوشمزه بهاری

طرز تهیه خورش ریواس غذای خوشمزه بهاری

مواد لازم برای ۴ نفر
ریواس – یک کیلوگرم
گوشت بدون استخوان – نیم کیلوگرم
پیاز – ۲عدد
شکر – ۲ تا ۳قاشق سوپ‌خوری
روغن، نمک و فلفل – به میزان لازم
نعناع تازه – ۱۵۰ گرم
جعفری تازه – ۲۰۰ گرم

 

How to prepare rhubarb stew Delicious spring food

خورش ریواس به‌ دلیل طعم ترش آن ، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های بهاری است. یکی از روش‌های پخت آن همراه نعناع و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی‌نظیری دارد.
۱- ابتدا پیازها را پوست و بعد از شستن ریز خرد کنید.

۲- در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود.

۳- پس از آن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

۴- گوشت را بشویید و به صورت قیمه‌ای خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

۵- دو تا سه لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.

۶- در این فاصله ریواس‌ها را پوست کنید، بعد از شستن به قطعات سه سانتی‌متری یا به اندازه دو بند انگشت خرد کنید.

۷- نعناع و جعفری تازه را هم پاک و بعد از شستن، ریز خرد کنید.۸- حالا در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
۹-بعد از آن‌که گوشت پخت، ابتدا نعناع و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید وحرارت دهید.
نکته ۱: مقدار نعناع نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش می‌شود.
نکته۲: زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له می‌شود.
نکته۳: با توجه به این‌که ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.