طرز تهیه خمیر سمبوسه

طرز تهیه خمیر سمبوسه
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه خمیر سمبوسه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
برای تهیۀ هر نوع سمبوسه ای از این دستور پخت خمیر می توانید استفاده کنید و یک سمبوسۀ خانگی خوشمزه تهیه کنید.با ما در تهیه “خمیر سمبوسه” همراه باشید.
مواد لازم خمیر سمبوسه
آرد:۳ پیمانه
مایه خمیر:۱ قاشق چایخوری
نمک :۱ قاشق چایخوری
آب گرم :۱ پیمانه
روغن گیاهی :۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر سمبوسه
ابتدا آب گرم و خمیر مایه را مخلوط کرده و کنار بگذاردی تا عمل بیاید.
در این فاصله آرد نمک را در ظرفی دیگر بریزید و مخلوط کنید، خمیر مایه را افزوده و مواد را مخلوط کنید تا خمیر درست شود.
خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود، سپس روغن را بیافزایید و ورز دهید تا خمیر نرم شده و حالت بگیرد.
خمیر را به ۱۲ گلوله یک اندازه تقسیم کرده و روی آن را با یک لایه پلاستیک بپوشانید
و برای یک ساعت در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود.
خمیر را بعد از یک ساعت روی یک سطح صاف قرار داده و با وردنه باز کنید تا به قطر حدود ۳ میلی متر برسد.
نکات تکمیلی در مورد خمیر سمبوسه
خمیر سمبوسه جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
خمیر سمبوسه را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
منبع،نمناک