طرز تهیه آش ترخینه و سیرابی؛ باردارها حتما بخورند

طرز تهیه آش ترخینه و سیرابی؛ باردارها حتما بخورند

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه آش ترخینه و سیرابی؛ باردارها حتما بخورند” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

ترخینه – دو عدد
پیاز – یک عدد
سبزی (تره، پیازچه، جعفری و گشنیز) – دو لیوان خرد شده
سیراب شیردان پخته و خردشده – دو لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر – به میزان لازم
نعناع خشک، پیازداغ و سیرداغ – به میزان لازم برای تزیین و سرو
کشک – به میزان لازم برای سرو

۱- برای تهیه آش ترخینه و سیرابی حتماً باید از قبل برنامه تهیه این غذا را داشته باشید و ترخینه‌ها را در آب قرار دهید تا خیس بخورند.
۲- پیاز را خرد کنید و کمی تفت دهید.
۳- زردچوبه، نمک، پودر سیر و فلفل سیاه را به پیازداغ اضافه و همچنین ترخینه خیس کرده را با چهار لیوان آب به مواد اضافه کنید.
۴- سیرابی آماده یا در منزل تهیه‌شده را به‌اندازه دلخواه خرد و به آش اضافه کنید. اضافه کردن سیرابی به این آش می‌تواند برای زنان بارداری که دچار ویار شدید بارداری هستند کمک مؤثری باشد.
۵- سبزی آش ترخینه را که شامل تره، پیازچه، جعفری و گشنیز خردشده است، اضافه کنید.
۶- این آش را با پیاز و نعناع و سیر داغ و مقداری کشک تزیین کنید.
ترخینه از خیس دادن بلغور گندم یا جو در دوغ ترش به مدت ۱۰ روز تهیه می‌شود و در یک روش دیگر بلغور را به مدت چند ساعت در دوغ می‌پزند و قطعاتی از این مخلوط خمیر مانند را گلوله می‌کنند و پس از افزودن گیاهان بومی مانند پونه، آن را زیر نور آفتاب خشک می‌کنند یا در تنورهای مخصوص حرارت می‌دهند.

منبع،خراسان

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.