آشپزیغذاهای خارجی

طرز تهیه“ژیبابا” یا خوراک مرغ و چیپس

طرز تهیه“ژیبابا” یا خوراک مرغ و چیپس

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه“ژیبابا” یا خوراک مرغ و چیپس” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

خوراک مرغ و چیپس یا “ژیبابا” یک غذای لذیذ و متفاوت است که طرز تهیه بسیار ساده و آسانی دارد و فوری می توانید آن را میل کنید.

مواد لازم برای ژیبابا

مرغ (سینه، ران یا بال) :یک کیلو
پیاز :یک عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
پودر سیر :کمی
سس مایونز :یک پیمانه
چیپس خلالی :یک بسته

طرز تهیه ژیبابا

مرغ ها را میشوریم، و می گذاریم آبش برود…با یک عدد پیاز خرد شده، کمی نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه مزه دار میکنیم و میگذاریم دو سه ساعتی بماند تا ترد شود!

بعد مرغ ها را از این مایه در می آوریم..در سینی مخصوص فر که کمی چرب شده می چینیم..سس مایونز را با قاشق روی سطح مرغ ها میمالیم (سطحی که روی غذاست در واقع…بعد روی سس چیپس خلالی را می ریزیم و کمی با دست فشار میدهیم تا بچسبد .. و می گذاریم در فر برای یک ساعت با حرارات ۱۶۰-۱۷۰ درجه…

 

نکات تکمیلی در مورد ژیبابا

ژیبابا جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
ژیبابا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا