شربت زعفران مجلسی

شربت زعفران مجلسی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”شربت زعفران مجلسی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“شربت زعفران” یک نوشیدنی سنتی ایرانی است که خواص فراوانی دارد و از خواص آن می توان به بهبود افسردگی، بهبود حافظه و جلوگیری از آلزایمر اشاره کرد.

طرز تهیه شربت زعفران مجلسی خانگی :

شربت زعفران یکی از شربت های مقوی و خاص ایرانی است که در فصول گرم سال بسیار کاربرد دارد و برای جلوگیری از گرمازدگی مصرف می شود.

مواد لازم شربت زعفران:

زعفران ساییده شده ۱/۲ قاشق غذاخوری

گلاب ۱/۴ پیمانه

آب نیم لیتر

شکر به میزان دلخواه

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت زعفران مجلسی:

مرحله اول ( دم کردن زعفران)

ابتدا باید زعفران را آماده کنیم و برای این کار زعفران را درون هاونگ ریخته و به خوبی می کوبیم و سپس درون یک لیوان ریخته و بعد لیوان را با آب جوش پر می کنیم و با یک بشقاب روی لیوان را می پوشانیم تا دم بکشد.برای اینکه زعفران رنگ بهتری داشته باشد وقتی احساس کردیم مقداری دم کشیده یک تکه یخ درون لیوان انداخته و به اصطلاح به زعفران شوک وارد می کنیم.

شربت زعفران

البته در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از یخ روی بخار آب زعفران را دم کنید.

مرحله دوم
سپس یک ظرف مناسب روی شعله قرار داده و نیم لیتر آب را اضافه می کنیم و به اندازه دلخواه شکر اضافه می کنیم (استفاده از شکر بستگی به ذائقه شما دارد) و به خوبی هم می زنیم تا ترکیب شود سپس اجازه می دهیم حدود ۲۰ دقیقه بجوشد تا به غلظت و قوام بهتری برسد.

مواد لازم شربت زعفران

مرحله سوم
وقتی ترکیب شکر و آب به قوام مناسبی رسید زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید و سپس گلاب و آبلیمو را به ترتیب اضافه کرده و هم بزنید.

شربت زعفران مجلسی

مرحله چهارم
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه وقتی شربت جوشید و به قوام مناسب رسید شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت زعفران سرد شود.می توانید برای سرو این شربت از تخم شربتی و خاکشیر هم استفاده کنید

شربت زعفران مجلسی

نکات تهیه شربت زعفران خانگی :

اگر در تهیه این شربت از شعله با حرارت بالا استفاده کنید تا زودتر به قوام مناسب برسد شربت شما در آخر شکرک می زند.

به جای استفاده از گلاب می توانید از عرق بیدمشک ، بهارنارنج و یا هل بسته به ذائقه خود استفاده کنید.

برای سرو شربت زعفران باید ۱/۳ لیوان را شربت زعفران و بقیه را با آب پر کنید تا غلظتش مناسب باشد.

منبع،نمناک

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.