سرکه انگبین چیست
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان سرکه انگبین چیست در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
یکی از نوشیدنی های اصیل ایرانی که مطمئنا افراد نام آن این روزها خیلی کم می شنوند یک محصول لذیذ و البته پرخاصیت می باشد
که ما قصد داریم در این مطلب برای شما در مورد آن توضیح دهیم .
سرکه انگبین از نوشابه های صد درصد ایرانی می باشد .
ترکیب آن از سرکه و عسل می باشد . در زمان های خیلی دور به عسل انگبین گفته
می شده و به نوعی این شربت ، شربتی شفا بخش می باشد .
این شربت از قدیم مورد توجه اطبا بوده است و حتی امروزه نیز از آن استفاده می شود .
این شربت برای بسیاری از بیماری ها موثر و مفید است .
خواص این شربت :
درمان نفخ معده
درمان صفراوی مزاج
درمان مشکلات گوارشی
مفید برای کبد و گوارش
درمان کبد چرب
رفع عطش در فصل گرما
کاهش چربی خون
بازکننده عروق و انسداد آن
خیلی از افراد سکنجبین را با این شربت اشتباه می گیرند .
انگبیین با سکنجبین بسیار متفاوت است .
در واقع سکنجبین را با شکر و سرکه غیر طبیعی درست می کنند .
که هیچ گونه تاثیر درمانی ندارد .
چند نکته را باید بدانید که :
زمانی که انگبین را تهیه کردید باید در یخچال بماند
در مصرف سرکه زیاده روی نکنید .
افرادی که اسهال و یا زخم معده و یا سرماخوردگی دارند و یا مشکلات استخوانی دارند نباید استفاده کنند .
بعد از آنکه ۳ هفته از این محصول استفاده کردید یک هفته خوردن آن را قطع کنید .
نحوه درست کردن انگبین :
مواد مورد نیاز :
سرکه سیب و یا انگور : ۱ استکان
عرق نعنا یا پونه : ۱ استکان
عسل : ۲ استکان
اول از همه سرکه و عرق نعنا را با هم مخلوط می کنم و روی حرارت قرار می دهیم . تا جوش بیاید .
زمانی که جوش خورد کنار بگذارید و بگذارید تا ولرم شود .
سپس عسل را به آن اضافه کنید .
حالا زمانی که مخلوط شد آن را در یک ظرف شیشه ای قرار داده و در یخچال می گذاریم .
بهتر است آن راپی از آنکه غذا خوردید مصرف کنید .
حتی می توانید در مهمانی ها مقداری از آن را با آب رقیق کرده و بنوشید .
انگبین چیست و چگونه تهیه می شود
سرکه انگبین چیست
این مطلب از دسته سرگرمی سایت برای شما گردآوری شده است .