آشپزیغذاهای خارجی

دستور پخت مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

دستور پخت مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

اصل این غذا با ریحان تایلندی است که در این کشور رشد می کند.

 

این ریحان طعم نعنا، دارچین و شیرین بیان را دارد.

شما می توانید این غذای خوشمزه و متفاوت را ظرف مدت ۴۰ دقیقه درست کنید.

با این مقدار مواد می توانید برای ۴ نفر غذا درست کنید.

مواد لازم مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

سینه مرغ خرد شده :۷۰۰ گرم
نشاسته ذرت:۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
روغن گیاهی:۶ قاشق چایخوری
پیاز نگینی خرد شده:۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای نگینی :۲ عدد
سیر له شده:۶ حبه
سرکه:۲ قاشق غذاخوری
سس سویا:۲ قاشق غذاخوری
ریحان تازه نصف شده:نصف ۱ پیمانه
برنج سفید پخته شده:برای سرو غذا
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان های آن را خارج کنید. سپس به قطعات ۲ تا ۳ سانتی متری خرد کرده و بعد از شستن خوب خشک کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود.نشاسته ، نمک و فلفل را در کاسه ای بریزید و مرغ ها را در آن بغلطانید.

سپس مرغ ها را داخل تابه خوب سرخ کنید.در این میان پیاز را خرد کرده و در تابه دیگری با روغن تفت دهید تا سرخ شود.سپس ۶ حبه سیر را له کرده و اضافه کنید ، در ادامه فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و بیافزایید.

در مرحله بعد سرکه و سس سویا را اضافه کرده و مرغ های سرخ شده را هم بریزید و کمی تفت دهید.یک پیمانه آب افزوده و اجازه دهید مواد برای ۱ ساعت پخته و جا بیافتد.

در چند دقیقه آخر طبخ برگ های ریحان را افزوده و شعله را خاموش کنید.در این مدت زمان برنج را به روش دلخواه طبخ کرده و با خوراک مرغ تایلندی سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد .
مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا