دستور پخت املت اسفناج

دستور پخت املت اسفناج

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”دستور پخت املت اسفناج” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از آهن و پروتئین است پس اگر می توانید آن را تهیه کنید.

مواد لازم املت اسفناج فوری

کره ۱ قاشق غذاخوری
اسفناج ۱ پیمانه
تخم مرغ همزده ۳ عدد
فلفل قرمز یا پاپریکا به مقدار دلخواه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
املت پنیر

طرز تهیه املت اسفناج فوری

ساقه اسفناج ها را جدا کنید و برگ های آن را با دقت بشویید.سپس اسفناج ها را در آب نمک حدود یک ربع بجوشانید.بعد از این مدت اسفناج ها را از آب در بیاورید و روی صافی بریزید تا آب آن گرفته شود.کمی هم با دست روی آنها فشار دهید تا آب بیشتری خارج شود.

بعد با چاقو اسفناج ها را درشت خرد کنید.۳ عدد تخم مرغ را هم بزنید و با اسفناج مخلوط کنید و مخلوط اسفناج و تخم مرغ را که با کمی فلفل قرمز و نمک مزدار کردید داخل تابه ای که با ۱ قاشق غذا خوری کره داغ شده ، بریزید.کمی که مواد خودش را گرفت با قاشق وسط املت را باز کنید تا تخم مرغ ها خودشان را در قسمت وسط تابه جمع کنند و یکدست بپزند.

وقتی رنگ املت تغییر کرد و طلایی تیره شد از لبه آن را بگیرید و تا وسط تا کنید.املت اسفناج پخته شده را به صورت داغ میل کنید تا از دهن نیفتتد.

 

املت پنیر و اسفناج

نکات تکمیلی در مورد املت پنیر و اسفناج
املت پنیر و اسفناج جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
املت پنیر و اسفناج را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.