خواص باورنکردنی تخم شترمرغ
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” خواص باورنکردنی تخم شترمرغ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
شتر مرغ از ۲ تا ۳۰ سالگی تخم گذاری میکند و هر سال ۴۰ تا ۷۰ تخم میگذارد.
هرعدد تخم شترمرغ از یک تا ۲ کیلوگرم وزن و ۲۰۰۰ کالری انرژی دارد. هر تخم شترمرغ معادل ۲۰ عدد تخم مرغ است و سر و ته آن به سختی قابل تشخیص است.
تخم شتر مرغ از نظرطعم، میزان چربی و پروتئین مانند تخم مرغ است.
تحقیقات نشان داده میزان کلسترول تخم شترمرغ کم و حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب غیراشباع است.
تخم شترمرغ هم جزو مواد غذایی است که مصرفش به خانمهای باردار یا افراد مبتلا به کمخونی توصیه میشود.
بزرگترین تفاوت تخممرغ و شترمرغ، اندازه و وزنشان است.
مزه تخممرغ و تخم شترمرغ بسیار شبیه هم است اما پرندگان عادات غذایی متفاوتی دارند و ارزش غذایی تخمهایی که میگذارند، متفاوت است.
میزان پروتئین، چربی و کلسیم آن ها نیز مشابه است.
تخممرغ ویتامین A و E بیشتری دارد اما تخم شترمرغ فولیک اسید بیشتری دارد.
میزان آهن تخم شترمرغ بیشتر است و روی و مس تخممرغ هم بیشتر از شترمرغ است.
تخم شترمرغ می تواند ۱۰ نفر را سیر کند.
مقدار ویتامین E، B5 و منگنز تخم شتر مرغ از تخم مرغ کمتر است اما میزان سلنیوم آن که به تولید و تکثیر اسپرم های سالم کمک می کند، بسیار زیاد است.
میزان مس، آهن، روی و کلسیم آن نیز به محتوای خوراک این پرنده بستگی دارد.
زمان پخت تخم شترمرغ: تخم شترمرغ حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت طول می کشد تا در حد نرم آبپز شود و در طول ۶۰ تا ۹۰ دقیقه کاملا سفت خواهد شد.
خوب پختن تخمهای بزرگتر، به وزن ۲ کیلوگرم یا بیشتر، ممکن است ۲ ساعت زمان ببرد.
اگر تخممرغ را در آب سرد بیندازید، پخت آن بیشتر طول میکشد اما اگر تخممرغ را در آب جوش در یک ظرف بزرگ قرار دهید، میتوانید زمان پخت را به نیم ساعت کاهش دهید.
منبع،خراسان