حلیم خانگی و کش دار برای سفره افطار
حلیم خانگی و کش دار برای سفره افطار
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” حلیم خانگی و کش دار برای سفره افطار” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
گندم پوست گرفته – نیم کیلوگرم
گوشت گردن یا گوشت بوقلمون – نیم کیلوگرم
پیاز- ۲ عدد
آب گوشت – ۳ لیوان
نمک و دارچین – به میزان لازم
کره – ۱۰۰ گرم
برای تهیه حلیم، ابتدا گندم را بشویید و از یک شب قبل آن را خیس کنید و روز بعد آن را بپزید . سعی کنید آب گندمها تبخیر شود و بعد از روی حرارت بردارید.
گوشت را با دو عدد پیاز بپزید .
بعد از پخت حدود سه لیوان از آب آن باقیمانده باشد.
سپس استخوانهای گوشت را درآورید و آن را ریش ریش کنید. گندم پخته شده را در مخلوطکن بریزید و مقداری از آب گوشت را به آن اضافه کنید و چند دقیقه مخلوطکن را روشن کنید تا گندمها نرم و مایه صافی حاصل شود.
در این مرحله، گندم نرم شده را کم کم به گوشت اضافه کنید و آب گوشت را همراه نمک به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید و با حرارت کم، مرتب به هم بزنید تا حلیم ته نگیرد و کشدار شود . ۵- میتوانید مقداری از گوشت را برای تزیین نگه دارید . حلیم را در ظرف مناسبی بکشید و کره را ذوب کنید و به همراه دارچین و گوشت و در صورت تمایل شکر و خامه و کنجد روی حلیم بریزید و تزیین کنید .