ترفند های صحیح تفت دادن زرشک برای پف دار و خوش رنگ شدن

ترفند های صحیح تفت دادن زرشک برای پف دار و خوش رنگ شدن

اگر زرشک را با روش درست تفت ندهیم، سیاه، خشک و تلخ می شود. در این جا قرار است با روش صحیح تفت دادن زرشک آشنا شویم تا پف‌دار و خوش رنگ شود و برای تزیین زرشک پلو یا برنج بتوان با اطمینان از آن استفاده کرد.

The right tricks for roasting barberry for puffiness and color
روش صحیح تفت دادن زرشک

یک روش خوب برای تفت دادن زرشک، استفاده از شکر ، کره و زعفران است تا زرشک‌ها طعم و شکل بهتری بگیرد.
۱- شکر و زرشک را مخلوط کنید.
۲- در ماهی تابه چند قطره روغن سرخ‌کردنی و یک تکه کوچک کره بریزید. سپس روی شعله گاز با حرارت کم قرار دهید.
۳- وقتی روغن و کره گرم شد ،چند ثانیه زرشک را تفت دهید. دقت کنید که روغن و کره گرم شده باشد ، نه داغ! اگر ماهی تابه داغ شود ،زرشک می سوزد. اجازه دهید کمی زرشک‌ها شروع به جوشیدن و پف کنند. وقتی پف کردند، سریع گاز را خاموش کنید.
۴- همان موقع که حرارت گاز را خاموش کردید، یک قاشق زعفران، گلاب یا آب جوشیده، به مخلوط زرشک و شکر اضافه کنید. ریختن گلاب یا زعفران باعث
می شود که زرشک حالت پفکی بگیرد و خشک نشود.

نکات مهم

*بعد از تفت دادن زرشک، از گلاب یا آب جوشیده استفاده و آب زعفران را جدا با برنج قاطی کنید و زرشک را بعد روی آن بریزید. با این کار هم عطر زعفران حفظ می‌شود، هم رنگ زرشک، قرمز و درخشان باقی می‌ماند.
*زرشک را چه تازه باشد چه خشک ، در فریزر نگهداری کنید تا رنگ آن ثابت بماند و کدر نشود. همچنین با فریز کردن زرشک، مدت زمان بیشتری می‌توانید آن را نگهداری کنید.

مواد لازم

زرشک: ۲ واحد (برای مثال دو قاشق غذا خوری)
شکر: یک تا ۲ واحد (یک یا دو قاشق غذا خوری)
زعفران یا گلاب یا آب جوشیده: یک واحد (یک قاشق غذا خوری)
روغن سرخ کردنی و کره: کمی

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.