بورانی باقلا سبز؛ پیش غذایی جدید
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”بورانی باقلا سبز؛ پیش غذایی جدید” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
“بورانی باقلا سبز” تازه غذای محلی شهر شوشتر در استان خوزستان است که طرز تهیه ساده ای دارد و در مدت زمان کمی آماده می شود تا میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای بورانی باقلا سبز
ماست ساده پر چرب:۱ فنجان
پیاز داغ عسلی:۲ قاشق سوپخوری
سیر:۱ عدد
باقلا:۳۰۰ گرم
گرد لیمو:۱ قاشق مرباخوری
شوید یا شبت:۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه:به میزان لازم
فلفل:به میزان لازم
نمک:به میزان لازم
طرز تهیه بورانی باقلا سبز
باقلا را با مقداری نمک و آب داخل قابلمه ای بریزید و بدون اینکه در آن را بگذارید روی حرارت قرار دهید تا باقلا ها بپزند ولی له نشوند.
سپس باقلای پخته شده را با ماست مخلوط کرده و هم بزنید.
بعد مقداری شوید ، نمک و فلفل هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر بورانی را با گرد لیمو ، پیاز و سیر سرخ شده تزیین کنید.
– هنگام پخته شدن باقلا در ظرف را نبندید تا رنگ باقالی ها سبز بمانند.
نکات تکمیلی در مورد بورانی باقلا سبز
بورانی باقلا سبز جزو غذای محلی – جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
بورانی باقلا سبز را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
منبع،نمناک