بهترین آنتی بیوتیک در آشپزخانه شماست

بهترین آنتی بیوتیک در آشپزخانه شماست

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” بهترین آنتی بیوتیک در آشپزخانه شماست” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

در شرایطی که یک بیماری عفونی شیوع پیدا می‌کند، ناخودآگاه همه به دنبال راهکاری برای تقویت سیستم ایمنی و انتخاب بهترین و موثرترین آنتی بیوتیک هستند و وقتی صحبت از بهترین وموثرترین آنتی بیوتیک می‌‌شود انواع و اقسام دارو، قرص، آمپول و … نظرمان را جلب می‌کند غافل از این که بهترین و موثرترین آنتی بیوتیک در آشپزخانه منزل ماست.ﺑﺮﺧﯽ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺍﺯ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏﺍﺩﻭﯾﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ می کنند، ﻭﻟﯽ ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺑﺎ ﻋﺴﻞ ﺁﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ موثری ﺍﺳﺖ .

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ
١٠٠ ﮔﺮﻡ ﻋﺴﻞ
ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ
ﺭﻭﺵ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺳﺎﺯﯼ
ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﻭ ﻋﺴﻞ ﺭﺍ ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ و ﺩﺭ ﯾﮏ ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ.
ﺷﺮﻭﻉ ﻣﺼﺮﻑ ﺩﺭ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻋﻼیم ﺳﺮﻣﺎﺧﻮﺭﺩﮔﯽ

ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ – نصف ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺳﺎﻋﺖ.ﺭﻭﺯ ﺩﻭﻡ – نصف ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ.ﺭﻭﺯ ﺳﻮﻡ – نصف ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ.ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺣﻞ ﺷﺪﻥ ﮐﺎﻣﻞ ﺩﺭ ﺩﻫﺎﻥ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯾﺪ. (ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺳﺮﻣﺎ ﺧﻮﺭﺩﮔﯽﻣﺘﻮﻗﻒ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. افرادی که بیماری دارند قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.)

منبع،خراسان

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.