آموزش طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج

آموزش طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج از مجموعه دستورغذایی که دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم.

خوردن این خوراک ماهی تن خوشمزه را از دست ندهید.

مواد لازم برای صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز
۱/۴ پیمانهآرد
۴ پیمانه شیر پرچرب
۱ عددنان همبرگر
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان
۱/۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز
۳۰۰ گرم اسفناج
۳۵۰ گرم ماهی تن
۲۰ عدد بزرگ پاستا

طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج

فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

برای تهیه سس، در قابلمه ای کوچک روغن زیتون را با دمای متوسط رو به بالا داغ کنید.

پیاز را به آن اضافه کنید و برای حدود ۶ دقیقه تا نرم شود، بپزید. سپس آرد را به آن اضافه کنید و برای ۱ دقیقه تفت دهید (مدام هم بزنید).

سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنید ( درحالیکه به طورمداوم مواد را به هم می زنید) و برای حدود سه دقیقه تا زمانیکه اندکی غلیظ شود و شروع به حباب زدن کند، روی حرارت قرار دهید. بر روی آن نمک و فلفل بپاشید. اجازه دهید تا سس خنک شود. در غذاساز، نان همبرگر، پنیر پارمزان، ادویه ایتالیایی و فلفل قرمز را با هم ترکیب کنید تا به صورت خرده های بزرگ نان درآیند. نیمی از این مواد را در کاسه ای بزرگ ریخته و با اسفناج، ماهی تن و نیمی از سس مخلوط کنید و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید.

هر پاستای صدفی را با ۲ قاشق غذاخوری سر پز از ترکیب اسفناج (با سایر مواد) پر کنید و در پیرکس و یا قالب (۲۳ سانتی متری در (ارتفاع) ۸ سانتی متری) قرار دهید.

باقیمانده سس و ترکیب خرده های نان را روی پاستا ها بریزید و در فر قراردهید

و برای حدود ۲۰ دقیقه تا زمانیکه سس شروع به حباب زدن کند و تکه های نان طلایی شوند، بپزید.

می توانید این غذا را با سالاد میل کرد.

یک قاشق غذاخوری سرکه، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ، یک دوم قاشق غذاخوری شکرو یک چهارم قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی را با هم ترکیب کنید.

بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید.

آنها را با ،سه چهارم کاهو پیچ خرد شده و یک عدد گوجه (قاچ شده) ترکیب کنید از خوردن این غذا به همراه این سالاد لذت ببرید.

نکات

۱- برای این دستور، پیاز را ریز خرد کنید.

۲- برای این دستور، نان همبرگر را به قطعات بزرگ، تکه تکه کنید.

۳- برای تهیه این دستور، از پنیر پارمزان رنده شده، استفاده کنید.

۴- برای تهیه این دستور، به ادویه ایتالیایی نیاز دارید. ادویه ایتالیایی، مخلوطی از چند ادویه است که برای طعم دهی،در غذاهای ایتالیایی استفاده می شود.

معمولا در تهیه آن از ریحان، ارگانو، رزماری و آویشن استفاده می شود.می توان به آن پودر سیر، مریم گلی و گشنیز هم اضافه کرد.

۵- در این دستور، اگر دسترسی دارید از فلفل قرمز ریز له شده به جای پودر فلفل ،استفاده کنید.

۶- برای این دستور، اسفناج خرد شده را آب پز کنید و سپس آبکشی نمایید.

می توانید از اسفناج یخ زده هم می توانید استفاده کنید.

۷- برای این دستور، از کنسرو ماهی تن استفاده می شود.

۸- در تهیه این دستور، از ۲۰ عدد پاستای صدفی بزرگ استفاده می شود. آنها را طبق دستور روی بسته بندی، بپزید.

نکات تکمیلی در مورد صدف های خامه ای

صدف های خامه ای جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
صدف های خامه ای را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.