طرز تهیّه آبغوره خانگی سالم ، بهداشتی و نکات مهم نگهداری آن

طرز تهیّه آبغوره خانگی سالم ، بهداشتی و نکات مهم نگهداری آن

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیّه آبغوره خانگی سالم ، بهداشتی و نکات مهم نگهداری آن” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

غوره ترش تازه به بازار آمده است و خانم های کدبانو برای تهیه انواع غذاهای خوشمزه نیاز به آب غوره دارند.

در ادامه فوت و فن های تهیه آب غوره در منزل را آورده ایم:

۱-ابتدا غوره‌ها را پاک کنید و دم آن ها را بگیرید.

۲-غوره‌ها را در یک ظرف بزرگ آب بریزید، تمیز بشویید و آبکشی کنید.

۳-پس از این‌که آب آن گرفته شد، غوره‌ها را روی یک دستمال نخی تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

۴-غوره ها را پس از خشک شدن در آب میوه‌گیری بریزید و آب آن ها را بگیرید یا در مخلوط کن بریزید . ۵-سپس غوره‌های له شده را در یک صافی بریزید و صاف کنید.

۶-آب غوره را در یک پارچ شیشه‌ای بریزید و چند ساعتی صبر کنید تا املاح و پوسته‌هایی که از صافی رد شده‌اند ته‌نشین شوند.

۷-آب غوره را در بطری شیشه‌ای بریزید و در آن را محکم ببندید.

برای این‌که هوا به داخل بطری نفوذ نکند‌‌، می‌توانید از چند روش استفاده کنید:

از آب و آرد، خمیری درست کنید و در بطری را با خمیر بپوشانید.با نوار چسب، دربطری را محکم کنید.
یک قاشق روغن زیتون در بطری بریزید تا روی آب غوره را بپوشاند و مانع نفوذ هوا به داخل آب غوره شود.

روش پیشنهادی دیگر

برای نگهداری طولانی مدت آب غوره و خوش رنگ‌تر شدن آن، آب غوره را با کمی نمک بجوشانید و طی جوشیدن، کف‌های جمع شده روی آن را بردارید.

حرارت را ملایم کنید و بعدا زغلیظ شدن ، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

سپس آب غوره را به آرامی از روی املاح ته‌نشین شده بردارید، پس از صاف کردن در بطری شیشه‌ای بریزید و در آن را محکم ببندید.

دم غوره‌ها و حتی چوب‌های ریز آن را به خوبی جدا کنید تا آب غوره طعم گس پیدا نکند.

قرار دادن آب غوره در معرض نور خورشید باعث ایجاد تغییرات شیمیایی زیانباری در آن می‌شود، بنابراین آب غوره را در معرض نور خورشید قرار ندهید.

آب غوره و مواد ترش را در ظروف پلاستیکی نگهداری نکنید، زیرا اسید موجود در آن باعث تجزیه پلاستیک و ایجاد مواد مضر می‌شود.

شیشه‌ای که آب غوره را در آن نگهداری می‌کنید باید کاملا خشک باشد.برای جلوگیری از کپک زدن آب غوره، بهتر است شیشه‌ها را قبل از مصرف، استریل کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.