طرز تهیه چند مدل خوردنی های خوشمزه با لیموترش

طرز تهیه چند مدل خوردنی های خوشمزه با لیموترش

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه چند مدل خوردنی های خوشمزه با لیموترش ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۱٫آلاسکای نعناع و لیمو

مواد اولیه:

۱۵-۲۰ برگ نعناع تازه
۱ لیمو ترش
۱ فنجان آب گرم
۲-۳ قاشق غذاخوری عسل

طرزتهیه:

نعنا را در ظرفی ریخته و  روی آب داغ بریزید. سپس در ظرف راگذاشته و برگهای نعنا را در آب مخلوط کنید تا طعم بیشتری منتشر شود.
وقتی آب کمی خنک شد اما هنوز گرم است ، عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود.
وقتی خنک شد ،لیمو را آب بگیرید و به آن اضافه کنید.
مخلوط را صاف کنید.
داخل قالب بریزید.
اختیاری: همچنین می توانید برگهای نعناع کامل و برشهای لیمو را به آن اضافه کنید. آنها همچنین طعم خوبی هستند اضافه می کنند. اگر می خواهید برگ نعنا یا برش های لیمو را اضافه کنید ، فقط قالب را تا نیمه پر کنید ، آنها را اضافه کنید و سپس بقیه آن را بریزید.حداقل ۵ ساعت بگذارید در فریزر بماند.

طرز تهیه چند مدل خوردنی های خوشمزه با لیموترش
طرز تهیه چند مدل خوردنی های خوشمزه با لیموترش

۲٫لیموی شور

این طعم بی نظیر مرکبات شور به طور عمده در پخت و پز مراکش مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد اولیه:

۱۲ عدد لیموی ترش
نمک

طرزتهیه:

۱٫ لیموها را زیر آب  با یک برس پاک کنید تا پوست آن زیبا و تمیز شود.

۲٫ هر لیمو را مثل ستاره برش دهید البته مراقب باشید برش ها تا پایین نیاید.

۳٫ قسمت داخلی لیمو را با مقدار زیادی نمک بپوشانید.

۴٫حالا لیموها را درون شیشه های تمیز و استریل بریزید.  لیموها را روی هم بچینید و رویش را با آبلیمو یا آب معمولی پر کنید.

۵٫بگذارید یک ماه در یک مکان سرد مانند یخچال بماند تا پوست لیموها نرم شود.

۶٫حالا لیموها آماده شده اند. نوش جان

طرز تهیه چند مدل خوردنی های خوشمزه با لیموترش
طرز تهیه چند مدل خوردنی های خوشمزه با لیموترش

 

طرز تهیه چند مدل خوردنی های خوشمزه با لیموترش
طرز تهیه چند مدل خوردنی های خوشمزه با لیموترش

۳٫شربت زنجبیل و لیمو

مواد اولیه:

شربت زنجبیل آلل
زنجبیل تازه پوست کنده به مقدار لازم
۲ فنجان شکر
۴ فنجان آب
۱/۴ نمک

لیموی تازه ۱عدد متوسط

طرز تهیه شربت زنجبیل:

زنجبیل را به قطعات نازک خرد کنید .
تمام مواد را درون یک قابلمه قرار دهید. روی حرارت متوسط گرم کنید تا جوش بیاید.
زیر حرارت را سوزنی کنید(بسیاربسیار کم) سپس به مدت یک ساعت بگذارید بماند.
بگذارید شربت زنجبیل  خنک شود ، سپس آن را صاف کنید.
هنگامی که به درستی در یخچال نگهداری شود ، این شربت دو هفته دوام خواهد داشت.
مقداری از آن را درون لیوان بریزید در صورت لزوم چند یخ مکعب یخ اضافه کنید.

طرز تهیه شربت زنجبیل
طرز تهیه شربت زنجبیل

۴٫پودینگ لیمو

مواد اولیه :

¼ فنجان شکر حرارت دیده(رقیق شده باشد)
۱ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
¼ فنجان آب لیمو تازه (از ۱ لیمو بزرگ یا ۲ لیمو کوچک)
¾ فنجان آب گرم

مواد اولیه کیک:

۱ فنجان آرد همه منظوره بدون چربی
۱-۳ فنجان شکر حرارت دیده(رقیق شده باشد)
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
½ فنجان شیر
۲ قاشق غذا خوری روغن
۱ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه :

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب های کوچک پودینگ را درون آن بگذارید تا گرم شود.

با آماده سازی مواد پودینگ شروع کنید. در یک کاسه کوچک ، شکر و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر، آب لیمو و آب را با هم مخلوط کرده و به جوش بیاورید. پس از جوشاندن گاز را خاموش کنید.

برای تهیه کیک ، آرد ، شکر  و بیکینگ پودر را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. در یک کاسه بزرگتر ، شیر ، روغن  ، پوست لیمو ، و وانیل را با هم مخلوط کنید. مواد خشک را در دو دفعه اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

هر کدام از قالب ها را تا نیمه پر کرده و با خمیر کیک پر کنید. خمیر را با ۱ ½ قاشق چایخوری مخلوط شکر و لیمو صاف کنید. ۳ قاشق غذاخوری مخلوط آب یا آب لیمو را درقسمت بالایی قالب بریزید.مواظب باشید باهم  ادغام نشود.

کیک ها را به مدت۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید ، تا کیک ها  طلایی شوند و پودینگ لیمو در زیر و اطراف لبه ها حباب کند. بگذارید کیکها حداقل ۱۵ دقیقه قبل از سرو خنک شوند.

طرز تهیه پودینگ لیمو
طرز تهیه پودینگ لیمو

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.