طرز تهیه شربت تخم شربتی
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها به عنوان طرز تهیه شربت تخم شربتی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
طرز تهیه شربت تخم شربتی
تخم شربتی در زمان قدیم یک نوشیدنی سنتی در میان ایرانیان بوده است ، برای لاغر شدن و حفظ تعادل فشارخون و برطرف کردن تشنگی بسیار مفید است .
تخم شربتی گیاهی است شبیه ریحان اما با تفاوت اینکه برگ ها و تخم های ریزتری دارد . این گیاه در بیابان ها و مناطق کوهستانی و در زمان فصل بهار رشد می کند .
زمانی که آن را در آب می ریزیم سریع به حالت خمیری و لعاب مانند در می آید و کاملا این گیاه سیاه و شفاف است .
تخم شربتی با مقدار زیادی کلسیم ، آهن ، پروتیین و پتاسیم همراه است و باعث انتقال کلسیم به استخوان ها می شود .
و اگر آن را با مقداری عسل م زنجبیل مخلوط کنیم برای درمان سرماخوردگی و آسم بسیار موثر است .
باعث کاهش استرس می شود .
برای درمان ناراحتی های درد معده ، یبوست ، نفخ شکم و … استفاده می شود .
مواد لازم برای شربت تخم شربتی
شکر ۲ لیوان
تخم شربتی (تخم ریحان) ۲ قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده (اختیاری) به مقدار لازم
گلاب ۱/۴ لیوان
طرز تهیه
در ابتدا تخم شربتی را خوب بشویید و روی آن آب بریزید تا خیس بخورد (برای این مقدار ۱ یا ۲ ساعت خیس خوردن کافیست) .
حالا آب و شکر را باهم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم وقتی شربت غلیظ شد زعفرانی را که از قبل خیس کرده بودید را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم کمی خنک شود .
سپس گلاب را به آن اضافه می کنیم و در آخر تخم شربتی را درون شربت آماده شده می ریزیم .
می توانید این شربت را بدون زعفران نیز درست کنید .
در هنگام نوشدن می توانید با آب و یخ را به حد کافی رقیق کنید .
این مطلب از دسته نوشیدنی برای شما گرداوری شده است .